Skoči na vsebino

Pogrešani


Pujsita

Recommended Posts

x:Dx x:o)x

 

Heh, no mogoče pa je sedaj čas, k sem se preobrazil in se ne delam ampak tud sem nedolžen dečko, pa bi tako bila zelo "na varnem" z menoj na kavi............razen, če ti ni do tega? :vragec: x:Dx Bit "na varnem".... x:Dx

 

Aja....da ne bo čist mim teme........res pa da pogrešam spet spoznat koga s foruma, pa je večina nekje od daleč, pa se pol treba zorganizirat do nezavesti :o|o: .......A nis ti mal bliže pa to? :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja, men je mačona tud všeč ,pa čeprav se ne strinjam z njo marsikdaj, vidim pa v njej velik sebe v njenih letih.Mene mickeno moti,da se zakulisne igrce tudi ne rešijo "zakulisno. Vpleteni točno vedo zakaj in kako, enim pa se potem na forumu niti sanja ne kaj dogaja. Sicer niti ni  potrebno, da se jim, sam pol se naj ne nardi tu teater in vzbudi zanimanje, odziv pa to. Bemu, če se znate dobit, mejlat, os-irat, telefonirat, se družit, flirtat, zaljubljat, celo ljubit itd...potem tud medsebojne spore rešujte privat in ne vpletajte še drugih oseb v to.
<{POST_SNAPBACK}>Mislim, da v teh primerih nihče nič od tega, Sokrates. Imam pa včasih občutek, da so eni jezni, ker niso nategovali, ene pa, ker niso bile nategnjene. Al pa so bile, pa so zdej že na ignore. Itd. Ipd. Vse po vrst pa v bistvu čist zasebne stvari, ki pa jih, in to vem iz "prve roke",eni veselo širijo in prenašajo videne iz svoje perspektive, pa še mal manipulirajo zravn.
N0 HVALA K SI NAPISAU, men ni blo treba, pa to sm jest ze razcistu pred mesci, sam je to vun odarlo zdele,spet pred kako debelo Luno;Mačone nisem bral velik,je mela.... s sabo in odraščanjem (kot mi vsi; sm dau jest podobn skoz),je padla nehote˝ v eterske spletke, kot jest in še kdo ,ki želi,da se´realno˝ozadje fič firiča˝ven prkaže, ki želi, da se mu-ji przna ego tut javno, heh, njokoti in ropotuljce, jaooo x:Dx .a pa koga sploh vse tele frke zanimajo ?! ne ne,nevem, to....pa se vseeno spodbuja xrolleyesx

kdo naslednji?

.... BLABLABLA (groteskni citat)

 

:palec: VOLK, KRIV BREZ KRIVDE˝, se reče, as pozabu xzobkox

 

.plavajoča˝ duša Marza doživlja tegale xegox

xcrossfingx xyiyax

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

...zakulisne igrce tudi ne rešijo "zakulisno". Vpleteni točno vedo zakaj in kako, enim pa se potem na forumu niti sanja ne kaj dogaja. Sicer niti ni  potrebno, da se jim, sam pol se naj ne nardi tu teater in vzbudi zanimanje, odziv pa to. Bemu, če se znate dobit, mejlat, os-irat, telefonirat, se družit, flirtat, zaljubljat, celo ljubit itd....potem tud medsebojne spore rešujte privat in ne vpletajte še drugih oseb v to.

 

 

... Je pa sedanja LNF scena zanimiva za samoopazovanje... spremembe na LNF doživljam kot SPREMEMBE, ki se začnejo dogajat, ko se 'pritisne na pravi gumb' in jih ne doživljam kot slabe, pač pa kot potrebne za to, da vstopi nekaj novega, drugačnega. Vse skupaj se mi zdi kot kakšen osebni proces, ko se iz nekega razloga 'zgodi soočanje s svojimi sencami', da bi lahko naredil željeni korak naprej. Zato nimam namena, da bi se postavila nekam 'ven iz LNF-ja', ker je tukaj trenutno 'rahlo neudobno' (kao 'oh, jaz pa nisem takšna, tole pa ni moje.'). Sem 'član D' xflirtx xzobkox in tako se tudi počutim. Del LNF-ja. Gotovo sem s svojo prisotnostjo pustila nekaj sebe tu, gotovo je LNF tudi v tem času nekaj pustil meni. Lahko izbiram RAZLOČEVANJE in tudi ga, pa OPAZOVANJE, kar tudi, vendar si ne delam iluzij (kakor si tudi sicer v življenju ne, razen, kjer imam še 'slepo pego' xcivx xDDx ), da midva z LNF-jem sva pa samo 'svetloba, ljubezen, sprejemanje, oh in ah in sploh'... naši LNF iniciatorji, ki so, morda čisto nezavedno, 'pritisnili na pravi gumb', so samo sprožilci, da se je usul plaz potrenih reakcij, v katerih se lahko opazujemo. Če svojih reakcij nisem zapisala, še ne pomeni, da se niso (in se verjetno še bodo) dogajale... od tega, da sem debelo gledala 'kaj vrabca se pa tukaj grejo?', do tega, da sem začela 'ojej, kakšna nezrela', pa 'huh, kako te vloga žrtve dobro drži' in 'ahm, no, zdaj se je pa pokazala vsa 'ljubezen in sprejemanje''... vse torej, kar se odvija 'v ringu', se na nek način odvija tudi v meni... Pri tem imam seveda izbiro. Lahko se vržem v sceno in se čustveno razmečem po forumu, lahko si omislim 'dežurnega krivca' in 'si operem roke', lahko zapustim LNF, ker ni več tako 'svetel', lahko skratka, karkoli se odločim ... izbrala sem, da tole ni slabo - je samo srečanje s tistim delom mene, ki je pokukal na površje, da si 'ga malo ogledam'... in sprejmem x;)x x:Ix ... kaj mi bo to prineslo? Ne vem. Edino, kar vem je, da imam dober občutek vsakič, ko najdem kakšen del mene, ki ga do zdaj nisem prepoznala za svojega. Dober občutek, ker z vsakim takim korakcem naredim velik korak naprej - v spremembe. Ki se jih ne bojim.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A tudi taka tema obstaja? Moram pogledati, kdo jo je odprl.

Pogrešanje. Kot bi mi nekaj manjkalo. Ali kdo manjkal.

Če je bila stvar prava in je svoje opravila, je nimam kaj pogrešati.

In oseba? Tista, ki mi je tudi na drugačen način blizu, mi tudi ostane blizu. (Velja tudi za umrle.)

 

Sploh pa, ko smo polni samega sebe, ne pogrešamo nikogar. Ko pa spusti tisti prenapihnjeni balon, nam lahko ostane prevelika praznina in potem tudi lahko koga pogrešamo.

Torej - fajn je kdaj srečati nekoga, četudi enkrat samkrat. Treba je videti realno. Včasih je že enkrat bistveno več, kot bi lahko pričakoval.

Mejte se. Še vedno ne vem, če koga pogrešam... sploh še ne vem, kaj je pogrešanje... po greš a nje - pa greš anje anje

 

Piko

 

P.S. Se bom že potrudil, da me ne boste preveč pogrešali, ko bom izginil na študijski dopust!

To je bil moj prvi post v temi Pogrešanje. Ali sem napisal kaj posebnega? Kaj takega? Pa tu sem edinkrat omenjal prenapihnjen balon!

In potem Marsa:

<{POST_SNAPBACK}>Potem je Piko letel k revezema, ki sem jima tako strahotno krivico naredila, bila sem 'napihnjen balon', ki ne pogresa, pa taksno, dal si je trudijevo ikono, v vsakem postu me omenja, nekaj namiguje, skratka, totalno se je ufural in cist pretirava. ... da ne bo dvomov...

 

Sedaj se razlage peljejo nekam drugam, pozornost se preusmerja na druge stvari. Nič narobe.

 

Nič ne morem za to, če nekdo bere površno. Ampak kako to, da potem vsako mojo besedo bere, kot da je naperjena proti njemu? Sem se že vprašal, zakaj. Zakaj nekdo tako kar naprej misli? Hecno. Hecno zato, ker so stvari včasih preresne, da se ne bi hecali. In da sem si nadel Trudijevo ikono? presodite po priponki, če je to res njegova ikona!

 

Kako dolg prispevek naj bo, da za nekoga ne bo predolg? Blah. Prvi je bil zelo kratek, pa se ga je nekdo (vsaj Marsa, da ne bom namigoval) razumel drugače, kot je bil mišljen (ne morem napisati, da je razumljen narobe, ker vsak razume svoj prav) Tu se je potem samo do konca zaostrilo, da imam nekaj proti Marsi. Ali sem koga optoževal? Ne. Ali sem komu solil pamet, kako mora delati? Ne. Kaj mora pisati? Ne. Predvsem pa - kaj mora MISLITI? Ravno to je bistvo - vsak naj misli s svojo glavo. In potem morje dokazovanja, zakaj se je brisalo in kakšna sta bila ta in oni. Daj no daj, sploh nisem nikjer omenjal, ali je prav ali ni, zakaj se je brisalo in kako. Hotel sem le eno - da se stvari vidijo realno.

 

Ruby72 - ja, fino da bi bil samo virtualni LNF. Kjer bi se "dobivali" samo virtualno. Veš, na začetku sem imel kar nekaj težav, ker nisem razumel, o čem pišejo. Ker je poteg virtualne konverzacije obstajala tudi taprava in so le oni vedeli, za kaj gre. Ampak na koncu - svet je en sam. Navidezna resničnost je samo navidezna. Vse je trda resničnost. Le trdoto občutimo zelo različno.

 

Dolores - vsak odziv, tudi tak - "to kar si napisal, je brez veze" pomeni, da je šlo skozi tebe, sicer ne bi postavljala ocen, ane? Res pa je, da je branje malo neprijetno, kot je neprijeten občutek imeti v rokah sluzasto ribo. Hehe.

 

Sokrates - A da je takoooo dolgo branje in vse predolgo? Pa si vseeno pokukal sem in to napisal? Kaki izgovor ti je to? Predolgo za branje, hehe? Nezanimivo - niti pokukal ne bi sem, še manj postnil...

 

Nataly - sploh se te ne upam hvaliti, ker moja hvala daje tu na LNF negativen prizvok. Vseeno najlepša hvala za napisano!

 

Nekaj očitkov je bilo še v smislu - ja kaj pa ste se spravili na Conteso in Marso! Tu bi rekel, da se je nekdo krčevito branil in s tem prevzemal vlogo žrtve.

 

Dajte no dajte! LNF ni nikakršna virtualna pravljica. Ko se čez 2 tedna vrnem z dopusta, verjetno postnem kakšno razmišljanje o mitiziranju tega foruma.

 

In še moja ikona, kao "Trudijeva ikona"

(saj veste, da je ponujeno priliko treba izkoristiti)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ooo, sledni pesek x;)x

 

Kurčiš se predvsem ti, sicer pa ti razen kurčenja ne rata kaj dost, postajaš kurčiš- ekspert x:Dx Če nekaj zvem še ne pomeni, da sem del bilokakšne scene ali zakulisnih igric in manipulacij, hepan. :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>.... Ko se čez 2 tedna vrnem z dopusta, verjetno postnem kakšno razmišljanje o mitiziranju tega foruma. ...
Le daj! :palec:

Prejmi pa od mene se en dobronameren nasvet:

Ko se bos cez 14 dni vracal v ta nas gozd, ko ga bos ugledal, za hip postoj;

oddahni si in uzij v tisini nekolikanj... njegove barve, njegovo moc in lepoto, ki ju izzareva...

.... in sele potem hiti s povecevalnim steklom gledat gube v skorji debla ene oljke ali njen posamezen plod. ...

Bos lazje in bolje videl celoto in s tem lepoto in moc, vso razseznost gozda. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pokljuka. Kako lepi smrekovi gozdovi! Strmim nanje z Viševnika, na temno zeleno preprogo. Letos sem zašel v en del, kjer so sami maceni. Da bi bil na Pokljuki macesnov gozd? Nihče mi ni povedal, videl ga še nisem. Fantastično. Padel je mit o smrekovi Pokljuki.

 

Rad hodim po gozdovih in rad opazujem tudi posamezna drevesa. Pa podrast. Nekoč mi je ena Alenka rekla - objemi bor, da boš čutil energijo. Tudi bukev zna kaj povedati. Tudi temnorjavi jesenski, goloveji, bukovi gozdovi so lepi. Pa posamezna drevesa so lahko tudi zanimiva. Tudi ta posamezna drevesa je treba videti, kako so na svoj način lepa, ne samo gozd. Goz je velik. Eno drevo ga že ne bo uničilo.

 

Še v jesenskem čistem macesnovem pokljuškem gozdu se najde malo posebna smreka.

 

Mejte se!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Piko...če me že citiraš, me citiraj tako, kot sem rekla....in nisem mislila samo na tvoje prispevke, temveč na vse nas...in sem rekla, da smo mlatili prazno slamo....

ali pa je mogoče nismo...? :vio: :vragec:

 

Marsa je lepo napisala. :palec:

Postoj in se zazri v to, v kar vstopaš...si del nas...mi del tebe...če si tu ali pa če te ni. :palec:

Še vedno te raje berem v temi "Zmorem".... x;)x x:Xx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Kurčiš se predvsem ti, sicer pa ti razen kurčenja ne rata kaj dost, postajaš kurčiš- ekspert ,Če nekaj zvem še ne pomeni, da sem del bilokakšne scene ali zakulisnih igric in manipulacij, hepan.

ja mik, sj maš v trezorju spravljen tist pa pir, a :8):

 

<{POST_SNAPBACK}> Pokljuka. Kako lepi smrekovi gozdovi! Strmim nanje z Viševnika, na temno zeleno preprogo. Letos sem zašel v en del, kjer so sami maceni. Da bi bil na Pokljuki macesnov gozd? Nihče mi ni povedal, videl ga še nisem. Fantastično. Padel je mit o smrekovi Pokljuki.[/color]
piko, drugič lahka mene in.. povabš zram, tut jaz rad zbiram kisik x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hehehehe,kake fibracije! :vragec: Sm pa neki opazu, da se tlele tipi med sabo non stop neki drka.e. Eni so fukn..ni,drugi ofu..ni, tretji pa na distanci in raj fu..jo! x:px x:Dx Je pa pestr, to pa res! x8Dx :vragec:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,kake fibracije!  :vragec: Sm pa neki opazu, da se tlele tipi med sabo non stop neki drka.e. Eni so fukn..ni,drugi ofu..ni, tretji pa na distanci in raj fu..jo! x:px  x:Dx  Je pa pestr, to pa res! x8Dx  :vragec:

 

Nbenih posebnih vibracij, triplex. Sam sm si za butle le izbral njihov način komunikacije in mi je čist fajn, k je tko enostavn.....pa da slučajn ne trošim kaj energije zanje. x:o)x x:Dx

 

Kam pa ti spadaš? Aja, kaj vprašujem neumnosti......med tiste k na distanci fu..jo. x;)x x:o)x :palec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kaj te zanima, mačica? :irs:

 

Bemu, velik jih pogrešam......tak na prvo žogo pa.....Michelle x:px , mačono :2src: , Sanjalico xsrcx , Naky x:Xx, Lio xsrcx , pa MucMaco pogosto xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pogrešam.....pogrešam svojo dobro voljo.

Ne volje do življenja - te imam kar obilo...ampak optimizem...moj(strelčev),

 

Pogrešam svojo bojevitost..pogrešam.....nekoliko energije..

..in pogrešam...tudi navadno voljo..ne le dobre...da ne bom brezvoljno lazila okrog...in..pogrešam gobe..ne rastejo več :O: x;)x

 

Tole pogrešam tudi...zaupanje..

 

Toliko o pogrešanju

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...