borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Že nekaj časa pogrešam Sanjalko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že nekaj časa pogrešam Sanjalko... Boris.... hvala . Sicer pa veš, sem in nisem... enkrat ja, drugič ne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 pogresam pink panterja-FLEGMO,mi je kr doooolgcajt danes brez njega Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam A M I S ! pa borisa tudi nikoli ne vidm gor (ga ni, ko sem jaz) Kako ne, jaz sem tukaj, HVALA... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Hvala Mystica, imaš prav, res sem bil več gor, saj vas pogrešam, zato se še rad vračam, lep pozdrav tudi tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no, rada bi pac plesala pa tko... ne pa sedela z nekdailci, pa pila vodo pa poslusala kitarskega brenkanja.A nismo ovni pa skorpijoni, kaj cem rozce sadit? jaz sem se pa danes ze dvakrat na kristalko spomnila, je ze dolgo ni, sicer nimam nic z njo specialnega, ampak mi je fajn. pa cosma sporoca, da nikogar ne pogresa, in vse pozdravlja in se smuca in je v savni(ne naenkrat) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 kris ja... sicer pa js pogrešam sebe... tistega jurčija... ki bi umru za pravi vzrok.... pa to... heh... ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 odkar imas tale klobuk, si tak frajer postal...ne vem, ce gre to skupajz umiranjem za ideale...mogoce si prevec cool. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam MBmetuljcico, ki se driča nekje v Avstriji ... Metuljček, tudi jaz pogrešam MBmetuljčicooooo.........http://www.krska-vas.net/metuckil.gif Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Pogrešam Aiwo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam MBmetuljcico, ki se driča nekje v Avstriji ... Hvala metuljček, šel bi zraven, glede na tvoje sposobnosti...hihi... bi se imela prav luštno... Sicer si pa bil v sredo zelooo blizu mene Komaj čakam, da greva na kavo ... da mi zaupaš podrobnosti, tiste poredne Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala metuljček, šel bi zraven, glede na tvoje sposobnosti...hihi... bi se imela prav luštno... Sicer si pa bil v sredo zelooo blizu mene Komaj čakam, da greva na kavo ... da mi zaupaš podrobnosti, tiste poredne Metuljčica ... ti veš, da sem jaz vedno blizu tebe In si že vidla kje porednega metuljčka..takih jaz ne poznam Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>frej frej.... sicer pa ful pogrešam conteso pa tripla kar od nikjer jih ni upam da je z njima vse vredu... Evo mene Jurc,še sm žiu! Js tud Conti pogrešam, pa še kero! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 sam da si živ... js sem tačas že eno pesemco tebi na čast posnel tebe pa od nikjer... c.c.c tako spominsko... na največjega X-a tle okrog.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Metuljčica ... ti veš, da sem jaz vedno blizu tebe In si že vidla kje porednega metuljčka..takih jaz ne poznam Vem metuljcek, drug teden boš še bližje Porednih metuljčkov ni, so samo radovedni življenja Mej se super danes na razstavi in na jazzu Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz sem se pa danes ze dvakrat na kristalko spomnila, je ze dolgo ni, sicer nimam nic z njo specialnega, ampak mi je fajn.pa cosma sporoca, da nikogar ne pogresa, in vse pozdravlja in se smuca in je v savni(ne naenkrat) hvala tinka.. in ostali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 hja js pa pogrešam eno miško.... le kam neki je pobegnila.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Če je bla zraven mačka, potem verjetno veš, kam je izginla miška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Pogrešam moje zdravje...!! Spet neka gripa v akciji...jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, kaj se mi bo zmešalo ! :!!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 jaz sem se pa eno sekundo nazaj spomnila na CL, kje da je kaj, pa vidim santos osvezil pogresane ( pocajtaj se, santos! ) Pa Kris je around spet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem se pa eno sekundo nazaj spomnila na CL, kje da je kaj, pa vidim santos osvezil pogresane ( pocajtaj se, santos! ) Pa Kris je around spet. Upajmo čim prej, thanks Marsa ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 a mas med? pa taksno? limone in to?Tam si kaksno kuro chekiraj na Zdravju...Oprosti, ko to recem, ampak v resnici me ne skrbi zelo zate... si borec, torej se bos potrudil za zdravje, ker hoces, da je to tvoje naravno stanje. In tud je, v glavnem. Se tak borec pa ima sibkejsa obdobja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> a mas med? pa taksno? limone in to?Tam si kaksno kuro chekiraj na Zdravju...Oprosti, ko to recem, ampak v resnici me ne skrbi zelo zate... si borec, torej se bos potrudil za zdravje, ker hoces, da je to tvoje naravno stanje. In tud je, v glavnem. Se tak borec pa ima sibkejsa obdobja. Marsa,sem že poskrbljen...saj kar se tiče zdravja in raznih kur...imam te v malem mazincu ! Res, da sem borec in v tem je poenta...konc meseca naj bi imel fight in jaz, kot nalašč zbolim in to drugič v treh mesecih ! Kljub temu, danes sem dosti boljši, mislim, da v sredo se bom spet vklopil s treningi...! p.s.sem staknil trebušno gripo od fotra ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Pogrešam lepotičko... pobegnila ven, pa me mal skrbi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...imam te v malem mazincu ! Haha, obvladas pol... Ma si kar fajn ves, Santos! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.