El Nino 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha, obvladas pol... Ma si kar fajn ves, Santos! mhm mhm fajn dečko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha, obvladas pol... Ma si kar fajn ves, Santos! <{POST_SNAPBACK}>Ja, bolezen se najraje pritakne, ko je najmanj treba. To najbl sovražim. Ampak sej bo, čeprav trebušna gripa je hudič, ful energije ti vzame. Mal počivaj, prepečenc, čajčki, LNF ... , pa bo. Kr neki enrgije...preveč zame ! :xx!: Saj bo...dans sem že boljši...mislim, da se bom kr odpravil na en relacijski tek...da se mal preznojim, mislim da 5km bo zadostovalo ! <{POST_SNAPBACK}>mhm mhm fajn dečko... Enako Nino ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 ninotu enako, men pa sam en brezvezen mezik. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ninotu enako, men pa sam en brezvezen mezik. :|| Marsa,sem mislil, da tega teb ni treba razlagat v detalje...! Enako Marsa !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 he he he.... ste me nasmejal... aja sej res! a koga pogrešam? hmmm... enga en mau... k pač ne morm da ga ne.... drugač pa ni sile Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 sej sem skoz kle... no priznam... kadar nisem u službi sem mal mn... pa še zdej zadnje dni v službi je blo ful dela... pa pol ni tok časa čwekat... bom bl plidna a plov? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 si ti tud meni zelo pri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 jz pa pogrešam počitnica (poletne) ma morje.... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 sm pršla sam povedat da nč in nbenga ne pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 js pa mojo sanjsko bejbiko kr naprej me obiskuje v sanjah... drgač je pa nč ne vidim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Pogrešam Borisa, le kje se potika... hmmmm... mogoče pa spi doma ::vragec Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Kr neki lunatk mi hod po glav! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 paz da ti je navjo čist poteptale... morš pazt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> js pa mojo sanjsko bejbiko kr naprej me obiskuje v sanjah... drgač je pa nč ne vidim si morš dreamcatcher nabavt.... ti nav mogla pobegnt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Spet te malce pogrešam. Hvala, za lep obisk v sanjah, kot vedno sem se zbudila s prelepim občutkom, polnosti, elana in z občutkom, da imam rada cel svet. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>si morš dreamcatcher nabavt.... ti nav mogla pobegnt hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ti sam ta pametno vpraš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pogrešam Borisa, le kje se potika... hmmmm... mogoče pa spi doma ::vragec Tukaj sem MBmetuljčica KU KUC , spim doma, to pa še ne, hja, jaz sem ja jutranjik , sedaj pa verjetno tebe ni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hihi kje pa dobim tak dream catcher... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Hehehe, ne se jezit (vsaj eni ), samo mal pogrešam pokowca..... in njegove nenavadne poste. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Mhm res je... js tudi, sej zdej se je aahkut mal poslabšal na bolš, pa mal podobno piše hihi kot je sam opazil ... ampak res pokowc.. kje je ta miška.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 najbrz mene mislis, Mick. Moram rect, da se jasno nic ne jezim in povsem razumem.celo tud sama se spomnim veckrat, tezko pa recem, da pogresam, ker dobim pac celo osebo v paketu. zato pac ne pogresam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick,Nino, saj nista resna! nebi vedu glede micka.... ampak face it, včasih je pa tud prjazna bla... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ne tud ne pogrešam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res? Kdaj, pa zakaj? hihi se ne spomnim točno mam preveč rešetast pa selektiven spomin, ampak dostkrat, večkrat kot pa njene neumnosti, je bla prjazna, nvem, js si to zapomnim pr ljudeh, njihove slabe strani mi ne ostanejo v spominu, sej vem da je vsemogoče neumnosti počela, ampak še zmer kdaj tud kaj dobrega in to pogrešam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.