Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Jaz tudi Kar mede me.Jutri bo spet dobro, vsaj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 ooooo jz komi čakam jutr!!!! komi komi!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Jaz tud komaj čakam jutri...spet se borim...DP ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 ... ravno je odšel..... ... pa ga že pogrešam...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooooo jz komi čakam jutr!!!! komi komi!!! Zdej pa firbcam, kaj se bo tebi jutri dogajalo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 hehehee... še bl grešam... sam verjetno ne bom več dolg.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 pogrešam nekoga, ampak očitno je tako prav... prijatelji pridejo in gredo, ne glede na to, kako se mi počutimo...imam pa eno željo - upam, da jo prebere prava oseba. Če ima še kdo stike s Sanjalico - če želi naj se mi javi na email, in naj ji sporoči, da ji želim da je srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Saj res, Contesa... (riba/sco family scene ).zanimivo je tud to, da njen oce je pa skorpijon (sam ni tvoj datum , mal kasnej).Frajerka, tamala, totalna, ful obvlada, da se kar kadi, tko je podjetna in pridna v primerjavi z mano, svaka cast...Ja, in jo kar pogresam. cestitke ocetu, Contesa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 joj kok sem jo pogrešal.... Mimi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 pogresham sonchno....je shla domou zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hehehe je že nazaj.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 uuu misti... greš na enga takratkega? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hehehe... dej se v tork dobiva po mojmu izpitu.... pa greve Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 bez panike... pa drugič. ma ja enga fajnega. ma da rata... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 waaaww zadnji???uuuu pol pa res žurrrrr do jutranjih urrrrr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Zelo,zelo pogrešam morje..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 tihareka, ne mi skomine delatttttt ...sam ne s takimi temperaturami, jasno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 I don't want to miss a thing Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Česa pa nočeš bol konkretno pogrešat Nino ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 jaz pa ne zarad 'toplih krajev', ker shizim (tud) na zimo...Pac pa sam - pogresam morje pac. premajhna doza letna... :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Enako Marsa. ...tud ob tem letnem času ga pogrešam,tud če bi blo minus 20 bi ga pogrešala,pomirja me že sam pogled nanj,tud v takem letnem času mi je waw...mal razburkano,pa to.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 aha, jaz tudi pogrešam poletje , morje, sladoled, topel veter... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pomirja me že sam pogled nanjto. to!!!Pol ure nazaj sem frendu TOCNO TO (x!x) razlagala - da lohk sam fotko zagledam, sam pomislim, pa globoko vdihnem in me kar pomiri,.. haha, 13. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.