Gazelca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ,ja sej jz sem pa gledala fotke mal nazaj... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 greve! :DgrevI morda celo? hehe, mene pa sploh ne mores pogresat. ker sem skoz tle. amber, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 hehehe marsek... ne se v moje napake zapičvat... navš do konca pršla...hehehe so nalašč tam. pogrešam.... njegov dotik.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Pogrešam klic , al pa karkoli od tistga frenda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Amber, ne boš verjela, ravno o tem razmišljam tudi sama naj ti zazvoni telefonček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 I miss a friend. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enako Marsa. ...tud ob tem letnem času ga pogrešam,tud če bi blo minus 20 bi ga pogrešala,pomirja me že sam pogled nanj,tud v takem letnem času mi je waw...mal razburkano,pa to.... ..jst tud pogresam tole..malo za pomiritev Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 komi čakam da se zbudi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pogrešam par informacij hm hm pa ovničke sem tud pogrešal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Mick...? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pa res, Micka ni ze nekaj dni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 kje je pa DandaLuna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pa res, bobnarja pa ze ful dolgo ni nic okol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pa res, danda Luna... upam da je sve ok, da je niso iz flata vrgli ali ji odklopili telefona... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pogrešam micka, pa amis... sej vem da je klele sam jo je premal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Pa ki te hodi toti Mick, pa Bobnar, pa Stankaa....vsi Štajerci pomrznli al kaj?!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pa res, stajerske sekcije najvec fali. Morda pa je ves folk na nekaksnih pocitnicah...Boljs ta interpretacija odsotnosti (ce si jo mormo sami zmislit ), kot pa kaksna bolezen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pogrešam poletje,brezskrbnost na morju,uživanje pod vročim soncem...upam,da bo kmalu tu... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam micka, pa amis... sej vem da je klele sam jo je premal ..mene je sicer preveč ...sa mam ful gužvo v službi....tole paše na moj ego...da me vsaj kdo pogreša... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 hehehe veš da jz ne morm brez tebe... sej vem da si... sam včas si bla bl... pa mal pogrešam... važn da si Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...da me vsaj kdo pogreša... kaksne so to fore... a mislis ce ne jokamo v tejle temi, da nimamo obcutkov ali da smo cist hladni? pa ne maramo nekaksnega nastevanja clanov.. mah, saj vemo... ampak tkole rect, je mal pretiran, ce te ne bi blo, jaz bi ziher opazila, jasno, sam ziher ne bi sla semle 'te pogresat'... morda pa bi rekla - kje pa je kaj amis? A ti v kotu lezis od obupa, ko mene kak dan ni al kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 hahhahaha marsek. veš da je hotla poveda samo da ji paše slišat da kdo milsli nanjo. in jz kot "sestrica" veliko! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaksne so to fore... a mislis ce ne jokamo v tejle temi, da nimamo obcutkov ali da smo cist hladni? pa ne maramo nekaksnega nastevanja clanov.. mah, saj vemo... ampak tkole rect, je mal pretiran, ce te ne bi blo, jaz bi ziher opazila, jasno, sam ziher ne bi sla semle 'te pogresat'... morda pa bi rekla - kje pa je kaj amis? A ti v kotu lezis od obupa, ko mene kak dan ni al kako? ne ne ne...midve mava kratek stik danes, zgleda ....tale fora je bila v smislu: smejat se na lasten račun...malček samoironije s šcepcem črnega humorja... ...pa sploh se ni nanašalo na forum sicer pa:hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.