5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ludo dancing baby z velikimi naočniki Mmmm pa koga še pogrešamo danes.... ...ah whatever sj bo minil. Toploto...uff...ja v tem trenutku pogrešam rokavičke pa termo zoknčke, ne gre segret zebe k hudič Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 pogresam Gozd Martuljek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Živjo Cigančica ! Tebe pa smo mal pogrešal ja... Lepo te je spet brati ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 mišelkicaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 sploh jo ni več na comp.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo Cigančica ! Tebe pa smo mal pogrešal ja... Lepo te je spet brati ! zdej sem se spomnila celo ,da sem te sanjala en dan ,ko sem bila na dopustu.nic pomembnega,samo da smo se srecali v izoli in udarli neko debato,pa smejali smo se,pa ne vem zakaj.....kr neki. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ooooo, cigančica Kam pa se je Astra zgubla? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo, cigančica Kam pa se je Astra zgubla? alo alo ,mickec Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdej sem se spomnila celo ,da sem te sanjala en dan ,ko sem bila na dopustu.nic pomembnega,samo da smo se srecali v izoli in udarli neko debato,pa smejali smo se,pa ne vem zakaj.....kr neki. Morda se bo to en dan res zgodilo...!!! Kar se tud je, ko smo bili mičkeni ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morda se bo to en dan res zgodilo...!!! Kar se tud je, ko smo bili mičkeni ! itaq.lih vceraj zjutraj sem bila v sansimonu,sva si z mozem sla pojest zajtrk ob morju,ker se nama ni dalo jest in se prebujat v kopru.....samo je bilo na koncu tako da sva samo zacela jesti ,pa so uleteli lacni galebi,tko da sva jim dala vso hrano bom pa prisla kak dan mimo stantov ,ce si se tam.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Z aprilom začnem delat na stojnici v Izoli !!Ti kr pridi...na kak kufe pa kak čvek...!! p.s.bogi Galebi...saj po mojem niso mogli letet najmanj dve ure, kolk sta jih nafutral ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z aprilom začnem delat na stojnici v Izoli !!Ti kr pridi...na kak kufe pa kak čvek...!! p.s.bogi Galebi...saj po mojem niso mogli letet najmanj dve ure, kolk sta jih nafutral ! ni panike ,jih je bilo ful,pol so pa uletele se une divje macke s pod belvederja,pa se zapuscen pes.... tko da sva ostala lacna,ampak je bilo vseeno super ko so naju obletavali galebi....sem se pocutila kot ribiska barka,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 pogrešam.... mojo ženskico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hehe Nino, sma na istem Jaz pa pogrešam mojega lubija Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe Nino, sma na istem Jaz pa pogrešam mojega lubija ne ne nisva lih na istem.... js mojo ljubico.... ljubija pa še nimam me pa zanima kaj bi si ljubica mislila, če bi mel zraven še enga ljubija... hja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 zihr nebi imela nič proti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo me ,prisla z dopusta.u,ne morem verjet da je nekdo opazil da me ni .svaka chast ,cosma A ti misliš, da so moje velike oke samo za okras? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hehehehhe kej je bobnar... bobi? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> alo alo ,mickec Ojla, cigumigu Pa en vsem, ki so me mal pogrešal........no, pa še vsem, ki so me mal bl. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 mickiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 aiwica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Z mickenim ob teh gor pa dol skakajočih aiwcah dobivava neke žleht asociacije..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 žleht a? boš ti vidu žleht k bojo men rožički zrastli pa bom jz žleht Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.