Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> (verjetno škorpijonka) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hm jzt pa že dolgo nisem nikjer zasledila JanjeK...sm jo kar rada prebrala...morm rečt Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ... res je, Janje ze dolgo ni.Ja, prijetna punca, nic cudnega, da si si jo zapomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Pogrešam plemenita dejanja plemenitih ljudi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ki te Santos je? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 aja saj res, sem tud jaz ze pomislila na Santosa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Mal pogrešam..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 dolči? kje je dolči? come back Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kje je kreten ga bo treba iz ignorja skinit zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 popoldne bom pogrešala misti... xrosex drgač pa dolči ful pogrešam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Jaz tudi nekoga pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hvala bogu mi keti ni treba pogrešat... čeprov pogrešam, da jo vidim... heheno pa sej jo bom dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 mal sem zmeden....v konfliktu s sabopogresham pogreshanje.....che kdo tole shtekaenostavno ne morem pogreshatpa dons tak kulski dan za depro.....te pa ni in ni od nikoder zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala bogu mi keti ni treba pogrešat... čeprov pogrešam, da jo vidim... heheno pa sej jo bom dons Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal sem zmeden....v konfliktu s sabopogresham pogreshanje.....che kdo tole shtekaenostavno ne morem pogreshatpa dons tak kulski dan za depro.....te pa ni in ni od nikoder zlomk češ mal moje?? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Dons pa res ni dan za depro...včer je pa biw. Pogrešam sladoled...pa ga drgač glih ne jem kej dost....čudna sm...hehe...itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 pogrešam dvojčico piko pikico pa sladoled tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 heheh... pa je pršla... sploh te ne morm konkretno pogrešat... hehe ketiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehehehe... sej.. kt da mene lahk kdo pogreša... hehehehe... skoz kle... pit? jz tud! bom misnla nate! bova v mislih nazdravle! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 taku taku... s pivičkom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kje je pa mickeni?rabim druzhbo za po duzhju hodit? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 dons je ful mal okol... sploh ne vem če je bil kej kle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons je ful mal okol... sploh ne vem če je bil kej kle hm... pa danes ga tud ni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 misty pa mickija. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ja mickey ma težke čase bo treba mal v ribico it pisat zanj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.