cigancica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja mickey ma težke čase bo treba mal v ribico it pisat zanj kakshne tezhke chase? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Jaz tudi pogrešam Micka... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 mistiiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 misti pa je bad ker ma frko s fantom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 x!x Za misty Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 :OO!: za misti!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Za Misty.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 vem, da najbl pogrešajo ene muce sej js tud vs Js pa pogrešam Bobnarja! Kje si stari, kaj dogaja s tabo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 MI pa tudi tebe, lepe praznike.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Lepe pisanke, pa neja se šreveč nažrt xsmx xsmx xsmx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe pisanke, pa neja se šreveč nažrt xsmx xsmx xsmx Mali...hehe....bom enga jajčka sam zate pojedla....sej sploh še nbenga nism...joj, joj... Pogrešam tople objeme in stiske in poljube.....crklanje...božanje....joj, kok mi manjka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mali...hehe....bom enga jajčka sam zate pojedla....sej sploh še nbenga nism...joj, joj... Pogrešam tople objeme in stiske in poljube.....crklanje...božanje....joj, kok mi manjka. no le pojej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 pogrešam... kr precej enih stvari... najbolš da jih grem poiskat... dobr da vem kje so... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Jaz bi pa ... nazaj Tisti koscek sebe ... Pa cetudi mi v danem trenutku nic ne manjka... Suzy Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 O, glej jo, Susi, long time no see! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 mmm kok nekoga pogrešam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 thanx, Marsa! Sem malo padla ven iz pisarjenja... ni vec toliko casa v sluzbi... hahahaha... Vedno boljsi ste (by the way ). Suzy Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem malo padla ven iz pisarjenja... Nic hudega, to prec not pades. me veseli, glavno da si se vedno around, saj ni treba da skoz cvekas tko kot eni ( )... Hvala!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kje pa je kaj naša Tamara ... upam, da uživa in se ma nad fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 jo, jaz se tud na tamaro veckrat spomnim, pa zadnjic sem se ful na sati. Upam, da se majo vsi, ki jih (trenutno) ni tu, dbest, tolk dbest, tolk boljs skratka, da se pomislijo ne na net in vse tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ja ja, jaz sem še tukaj! Sem pa tudi jaz, kot pravi Susi13, malo ven padla... Po mojem sem včasih preveč pisala, pa sem se malo iztrošila. Ampak vseeno vas tu pa tam še berem. Drugače sem pa fajn. Sem imela eno krizno obdobje, ki se zdaj precej naglo izboljšuje. Sicer pa, Marsa, če pogledaš malo v horoskop za Leve, najbrž veš, da se nam je začelo tam po 20. marcu izboljševati... Kajne? Evo, jaz sem en primerek Leva, pri katerem horoskop drži. A ja, Mateja, vseeno hvala za skrb! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 heeej, Tamara... sem te prav vesela xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ma jaz tudi vseh vas! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Pogrešam čvekanje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 pogrešam... ampak mi je fino... k lahko sanjarim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.