triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Aiwa, a zdej si pa prežeča mačka,Skriti Zmaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Strup je v mejhnih flaškah... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Pa drek za analizo tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa drek za analizo tud! Oooo,ja! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tebe....sam to sem hotla slišat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Drgač pa pogrešam Conti,pa Bobnarja,pa švestr,pa mam in fotra,pa moje frendice z eno sva sicr skoz na vezi,sam ni isto kt u živo! Eh,šajz, zdej mam pa domotožje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Jz pa pogrešam....detektiva. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 oh... pobožk! kok časa te pa ne bo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jz pa pogrešam....detektiva. Le kerga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh... pobožk! kok časa te pa ne bo? Hvala Aiwica! Najmn pol leta, lohk pa tud do dveh let al pa še dl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le kerga? Uf,enga hudega....k je tko potuhnjen k lisica,pa zvit k kača... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Pogrešam....hm....hm...ma, klinc, sej sm kul. Važn, da mam sama sebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Aiwica! Najmn pol leta, lohk pa tud do dveh let al pa še dl! cela večnost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam....hm....hm...ma, klinc, sej sm kul. Važn, da mam sama sebe... ja kok si lušna kdr me pogrešaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 pogresham kesh......chist mau Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 V imenu mične Ninotove šlogarske asistentke, Wibice Katje, en lep pozdravček vsem, ki jo pogrešate http://www.lunin.net/forum/uploads/av-1661.jpg Sporoča, da ji je crknil internet in komaj živi brez LNF-ja ampak shaja počasi, v težkem pričakovanju šteje minute in upa na dan ko bo spet z vami :flower: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Stekam... se navadis - ne mores priti deliti vsega, kar dogaja, se kar prazno pocutis, ko si 1x 'not'. Pozdravi jo, reci da bo hitro se spedenalo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam to sem hotla slišat <{POST_SNAPBACK}>Stekam... se navadis - ne mores priti deliti vsega, kar dogaja, se kar prazno pocutis, ko si 1x 'not'. Pozdravi jo, reci da bo hitro se spedenalo! joooj kako bom le jaz v mariboru že zdej vas pograšem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> že zdej vas pograšem ... se bos znasel, bo ze kaj uletelo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 upam da majo cyber-cafe kje v bližini mojega stanovanja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 zih se bo kej najdlo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V imenu mične Ninotove šlogarske asistentke, Wibice Katje, en lep pozdravček vsem, ki jo pogrešate http://www.lunin.net/forum/uploads/av-1661.jpg Sporoča, da ji je crknil internet in komaj živi brez LNF-ja ampak shaja počasi, v težkem pričakovanju šteje minute in upa na dan ko bo spet z vami :flower: en skrajno lep pozdrav za ribico.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Za ribico Katjo, da čimprej uredi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 wibi!!! sej bo hitr uštiman! zakwa morm skoz tok nanga mislt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Že zelo dolgo pogrešam Simy Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.