SIMY 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 http://www.spolnost.com/contents/e_cestitke/pictures/roze1-mala.jpg SEM ZAČUTILA, DA ME NEKDO POGREŠA HVALA, SEM TU OB TEBI BORIS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.spolnost.com/contents/e_cestitke/pictures/roze1-mala.jpgSEM ZAČUTILA, DA ME NEKDO POGREŠA HVALA, SEM TU OB TEBI BORIS O, hvala, ker si se tako hitro odzvala ....jaz pa mislil, a napišem ali ne napišem sem za pogrešanje, pa še tale tvoja čudovita ikonca in marjetice, sicer pa popoldan grem itak na travnik, ob dveh pikapolonicah ne bom poleg PC-ja, pa še kaj napiši, lepo nedeljo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mick meni tudi mick manjka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 A mene? Sej te jz tud,veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 pogrešam.... ehja my friends.... girlfriends če sem bolj specifičen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam.... ehja my friends.... girlfriends če sem bolj specifičen Več nih,Nino? Dobro to radiš, kao tata! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 haha tata to radi malo drugače js radim kao deda en al tadrug.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Sm mislu, da mene kopiraš,sej začetk ni slab, bomo vidl kak bo konc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 hja no dolgoročno smo vsi mrtvi kratoročno boš pa ti velik prej na koncu in bom imel par let opozorila Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni tudi mick manjkaKva pa je z Mick-om? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Uh, jaz pa vas vse pogresam, pa se celo Slovenijo za povrh!Zakaj me nobeden ne preide obiskat v Ameriko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ewo že letiiiiiimmmm pogrešam mami Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Jah če nitit ne zamo od kje si pogrešam spanec Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jst pogrešam crklanje, k sm včer ugotovila, da mi fuuuuuuuuuul manjka...pa fuuuuuuuuul pašeeeeeeeeeeeeee. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Torej kerga druzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Kerga pa contesa? Mene tud firbec matra! Ti pa verjamem, da ne Tripla... Tripl, brez zamere... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oja! zdej sm pa žalostn! Jz pa tebe zlooooooo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Oh no js tripla zmer pogrešam kadar ga ni.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš,da me prav malo briga! Ne izgubljaj energije po nepotrebnem! Zate ni nobena energija zgublena! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš,da me prav malo briga! Ne izgubljaj energije po nepotrebnem! Kva s faca...brez dlake na jeziku...I like it!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sweet dreams,lover boy! A sam dreams mi prvoščš! Se bom pa s tem zadovolu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 vesudeva je tud zginu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Pogrešam unga moj'ga bika... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 hitro ga najdi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Pogresam mojga in mojo motivacijo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.