Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 nekoga xsrcbumx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pošteno pogrešam poštenjake! PPP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam danes Micka (dvajsetletnice na delu??? z Milfom sta očitno postala Črna Petra.... Iiiiiii, glej kdo me je pogrešau Kake dvajstetletnice? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kake dvajstetletnice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iiiiiii, glej kdo me je pogrešau Kake dvajstetletnice? Dej se zdej neumnga delat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mogoče se pa ne dela. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Pogresam sonce. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jst pa osvajanje pogrešam...tako realno, k farbaš in se ti ful učke svetijo in te razganja od sreče in ljubezni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa osvajanje pogrešam...tako realno, k farbaš in se ti ful učke svetijo in te razganja od sreče in ljubezni.... se podpišem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jp...a s vidla moj podpis? Tko, k sm rekla včer... Nema mi spasa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Pogrešam mal cartanja,drugač pa nikogar.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 pooooooooooooooooooggrešaaammmmmmmmmmm..... kr meša se mi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Pogrešam ... mal več časa, vsega ostalga je itak preveč! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Le kaj bi jst pogrešala? Hmmmmmmmmmm, let me think....to, da ljudje mislijo, kar rečejo....bla, bla, bla...sam, da sm neki povedala.... How pathetic can this be? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 sam pofočkat sm se pršla. k pogrešam. npr. pikico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam pofočkat sm se pršla. k pogrešam. npr. pikico Ja kuga t pa je? Prej s me pa nagnala dam! Babe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 tinal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 hmmmm kje pa je pupica DIANA se mi je zdelo da nekaj manjka ja.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hehe, mal pogrešam svojo samozavest na enem področju pač......le kam sm jo založu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Pogrešam Pujso, njenega fanta in Budalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 hmmm nekoga tud jest dans pogrešam Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Jaz tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 pol pa dejva fejst mišce napet,pa si v mislih prikličiva te osebe.......pol pa čakajva,pridejo? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam Pujso, njenega fanta in Budalo pujsa je fino, njen možek tud... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Aiwa...pozdravi pujso.... ...pa njenega možeka... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.