aiwa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 hehehehe katjek bom ju pozdravla. tenk ju. jz pa ne pogrešam več tok. sam en mau. k itak vem, da se bomo hmau zagledal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Jaz pa pogresam eno PUNCKO. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pujsa je fino, njen možek tud... Kako pa pujsa zdrži brez interneta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 full pogrešam. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Pogrešam rdečelasko Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pogrešam rdečelasko itaq Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Jaz pa pogrešam eno mujciko Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oglašanje čukov! Saj so imel koncert na Rožniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 nekoga xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Pogrešam..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 tinal sploh še kej piše po forumu? manjka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Pogrešam sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 jz tud tebe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 tud jaz pogrešam, ampak bom poskrbela, da ne bom dolgo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz tud tebe Sej bom kmal nazaj...sam, da jutr službico ubodm, zrihtam registracijo v petk, pa bom kt nova...pa enga na faksu upecam, k mi neki ne da miru.... počas se vračam na stare tire...tečka pa taka, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Me je mogoč kera pogrešala? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me je mogoč kera pogrešala? Ko ste vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sej bom kmal nazaj...sam, da jutr službico ubodm, zrihtam registracijo v petk, pa bom kt nova...pa enga na faksu upecam, k mi neki ne da miru.... počas se vračam na stare tire...tečka pa taka, a ne? kul, d best, fantastično... če ne pa poklič mah kr en mau pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me je mogoč kera pogrešala? čist odkrito povedano...NE....ampak zdej sm se te že tok navadla...najlepši in naj naj poba, da.... te kr prenašam.... We're one big happy family, a ne? Pejt se hit slikat mal, k že dolg nbene manekenske fotke ni blo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ki se kej mickeni potika Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Pogrešam enega roza srajčnika.... (uuuuh,kolk je hud.... ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 nekoga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekoga .. a ga bom kmalu nehala pogrešat ... čez cca 45 minut ziher ljubi Kok jaz vse vem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej a si jasnovidec? heheh, malo že Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Silno pogrešam...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.