Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Silno pogrešam......Prvo sm mislo da pogrešaš slino Upam, da je zdravje boljše Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 evo me Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvo sm mislo da pogrešaš slino Upam, da je zdravje boljše Mah je boljš, fizično, sam........zdej mal drugje škripa...... O, todika, kak si? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hre hre Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 kva? A hrepenenje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 gre gre, sm Mlakarja poslušala pa mi na primorsko vleče Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Aha. Mi je všeč, Mlakar, e ko si me glih spomnila, pa si ga gor dam A je kak štikl o pogrešanju, hrepenenju...? Hehehe, no saj bom slišal.......kaj že mam doma......aha....rimarije iz oštarije pa balade in štroncade Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Hehe... mene tut spomnla, da si bom dala gor... Tnx... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 jz pa ne. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha. Mi je všeč, Mlakar, e ko si me glih spomnila, pa si ga gor dam A je kak štikl o pogrešanju, hrepenenju...? Hehehe, no saj bom slišal.......kaj že mam doma......aha....rimarije iz oštarije pa balade in štroncade Vandima..... zame najlepš ljubeznska pesem, kar jih je blo napisanih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ojoj, te pa ni na teh dveh cd-jkah. Škoda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ke pa je michelle dones? (upam,da se pridno pripravlja na maraton ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Mick tega pa nimaš al kaj?!?! Ccccc.... Tanajbolši album.... ....moj brat vedno pod tušem poje al Vandimo al pa En glaž vina mi dej.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojoj, te pa ni na teh dveh cd-jkah. Škoda. bi ti jo zapela pa ne hre...tk davč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Bom nabavu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ...ej... bi ti bla všeč... ZIHER... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ...tm sm jo vidu prvikrat,požirk se je u harlu ustavu,js lohko umrov bi tistikrat,js lohko bi....ma kej bi pravu,k se ti taka rječ shodi,ti hlava racionirat njehaan slepe ratajo očini več buha nankar hrjeha.me je spod čjela hlidalaan se mi furbasto smejala,pod noč pa h meni je pršla an če, med trte sma zbežala,ma za povjedat kej blo tm je, ku nej človk besede najde, js use zvjezde vidu sman trjesle trjesle so se brajde..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Pogrešam-Fleisher-ja........................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...tm sm jo vidu prvikrat,požirk se je u harlu ustavu,js lohko umrov bi tistikrat,js lohko bi....ma kej bi pravu,k se ti taka rječ shodi,ti hlava racionirat njehaan slepe ratajo očini več buha nankar hrjeha.me je spod čjela hlidalaan se mi furbasto smejala,pod noč pa h meni je pršla an če, med trte sma zbežala,ma za povjedat kej blo tm je, ku nej človk besede najde, js use zvjezde vidu sman trjesle trjesle so se brajde..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja sej ti povem....bi se zjokov človk zravn...kr vidiš kk se dogaja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Trenutn jst tud brez štiklca..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trenutn jst tud brez štiklca..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ...vidim kk bi se dogajal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 aha Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ehhh jagerče aj zdej..te je ena vidm ornk zmeštrala...hahaha uhhhh a ti to tak hiter? hmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.