Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ah, ne morm, no, cigumigu , če bi želela kaj pojasnit, bi to storila sama. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a bi ga PROSIM nehal citirat zlomkkoga citirat?kdo steka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Cigančica, jaz štekam, pa se mi ne da pojasnjevati... :xx!: Aakhut, ne bom te citirala, saj boš sam vedel, na kaj se nanaša... Pravi gnoj si :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, jaz štekam, pa se mi ne da pojasnjevati... :xx!: Aakhut, ne bom te citirala, saj boš sam vedel, na kaj se nanaša... Pravi gnoj si :xx!: Astra to bo zato, ker sem se prevech s tabo druzhu....(smrdulja) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne obremenjuj se....ONA zhe ve zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mora skor spotaknt, da kej opaz! Hm,ja,samo potem,če ga spotaknem,bom pa jaz ribji file na gazelčin način! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Mick, Astra, Akhut! Mislim, da cigancica ni sprasevala o tem, kdo je koga in zakaj, ampak samo ce kdo ve, kje je Soncna! By the way, pogresam te, Soncna! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Pogresam Janjo K & Trudyja! Upam, da sta v redu in uzivata! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Aaaajajajajajajaj! Claro que si, mi hermana! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 I miss someone... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogresam Janjo K & Trudyja! Upam, da sta v redu in uzivata! zakaj njiju ni?......hja....zato se lahko zahvalish.....tudi zgoraj nashetim zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o natrix a boš kar tam dol ostal al kaj? Mhhmmm, razmisljam o tem! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj njiju ni?......hja....zato se lahko zahvalish.....tudi zgoraj nashetim zlomk Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj njiju ni?......hja....zato se lahko zahvalish.....tudi zgoraj nashetim zlomk Lažnivc!!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj njiju ni?......hja....zato se lahko zahvalish.....tudi zgoraj nashetim zlomk No, res nocem drezat, sam tolk pa vem, ker ju le tolk osebno poznam, da noben od zgoraj nastetih ni bil razlog! Nasplosno sta imela kar nekaj razlogov (in ne zarad izrecno koga)! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, jaz štekam, pa se mi ne da pojasnjevati... :xx!: Aakhut, ne bom te citirala, saj boš sam vedel, na kaj se nanaša... Pravi gnoj si :xx!: Astra sploh pa ne vem, kaj se razburjash...sej si me SAMA nauchila, de je treba prtisnt tam, kjer najbolj boli...ergo? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhhmmm, razmisljam o tem! So lepe hermince tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>So lepe hermince tam Damas, mujers, muchachas,.....si,si,si! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 kje se pa kej D U H potika zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 nekoga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Njen smeh. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Njen smeh. Hohohohohohohohohohoho A ga maš dost? Hehe.. Jst pa mčkn pogrešam T. Mčkn...sam ob večerih...nostalgija, spomini...zakaj za vraga se po pol leta tip spomni name? Prekleto sranje....zdrž, bejba, sej znaš! Če je pa težkoooooooooooooooooooooo...... Sej bom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Eno frendico,mam,fotra, švestr, pa kr neki lublančank, ja no pa neki štajerk tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.