Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi......sam na O..... Pol me pa prec v Olimpijo sprejmejo...sej je to pogoj, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Al ne misliva isto, kar je zlo verjetn....... al pa znam jst kaj bolje k ti, kar je tud zlo verjetn...... Pust se presenetet! Pa da slišm pol kak je šlo! <{POST_SNAPBACK}>Bi......sam na O..... Zihr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pust se presenetet! Pa da slišm pol kak je šlo! A to pa ne. O tem pa se jaz ne menim z nikomer. Matr, mi nekaj fali..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 sam se Aiwa manjka na tehle straneh cvekarij, triple je pa jasno na broju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ojla Marsica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 no mene ne morte pogresat kaj prevec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 O ja lahko. Npr. da pogrešam tisto Marso, ki je men všeč. Sedaj je ne, sem jo pa že. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 se mi je sanjalo o tebi Marsa danes nekaj, da sem te na tv gledala kako si tarot al kaj in nekaj plesala... sej več pojma niam za ka se je šlo odkar sma brezdomca ne morem spatin danes sem imela sred noči občutek, da morm v službo in se vstanem, a je blo pretemno še zunej in se me je mož ustrašo in sem rekla, saj je treba vstat, pol mi pove, da je ura pet do polnoči in sem se počasi spravla nazaj... čist zblojeno in nooooorooo,da ne rečem, da pr sosedi kr tekmujejo petelini med sabo kdo bo bolj kikirikal, čist sem aut... SAJ BO!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Pogrešam eno Pa bi rad da ostane v mojih sanjah, taka punca sploh ni za RL Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam se Aiwa manjka na tehle straneh cvekarij, triple je pa jasno na broju. marša me pogreša. heheheaiwa mal bl pridna zadnje dni... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 seala, nisem že ene 2 dni videl Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Pogrešam nekoga,ki ga ni več.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Pogrešam Mačko režalko in njene poste. Všeč mi je bilo njeno razmišljanje, čeprav včasih malo radikalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <------------- ......še vedno pazim, da ga ne bi slučajno kje pohodila.... ko odhajam od dragega, ga še vedno iščem po stanovanju, da bi ga počohala.... .....dragi ma še vedno dve mali luknjici v majici od njegovih krempljev, ko ga je hotel pri veterinarju pomirit.... ....saj bo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><------------- ......še vedno pazim, da ga ne bi slučajno kje pohodila.... ko odhajam od dragega, ga še vedno iščem po stanovanju, da bi ga počohala.... .....dragi ma še vedno dve mali luknjici v majici od njegovih krempljev, ko ga je hotel pri veterinarju pomirit.... ....saj bo... .. ..a ga ni vec ......kok je lep Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hvala rdeča hrenovka... ....ne, ni ga več.... zdajle opazila, no pa sej sem že prej vedela, samo nisem več bila pozorna.... na tejle fotki jezik kaže.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Pogrešam ..........!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Katja, en pobož zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ..ENKRAT SI DALA NJEGOVO SLIKCO GOR..tok je lep na tisti fotki..tko zamisljeno gleda skozi okno..takoj me je ocaral ..takoj sm si shranla tisto slicico.. kaj pa je blo, da ga ni vec??? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ....starost..... in starostne težave.... pa ni več hotel nič jest, na koncu tehtal samo kako kilco, kilco pa pol.... (pa še to najbrž pol kile samo dlake) Hvala obema, pomaga. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ..boscek ..tud od mene en poboz Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Pogrešam umirjenost, stabilnost, notranji mir..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, jaz štekam, pa se mi ne da pojasnjevati... :xx!: Aakhut, ne bom te citirala, saj boš sam vedel, na kaj se nanaša... Pravi gnoj si :xx!: Astra AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! men gre pa na zivce, da je zmeri zlomk dezurni krivc... :xx!: tole je blo cist mim, Astra... Pa nam razlagala... :xx!: Dejte ze mir s tem...perte v pralnem stroju... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Pogrešam Nizozemsko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Pogrešam jo pa nikakor noče iz mojih misli ... upam, upam, upam da ... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.