santos 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Pogrešam ikonco od Wanese Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ma, sej sploh ne rabm več sm pisat...se že ve, da te pogrešam vsak dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Pogrešam ga, ja. Dons sm ga začela... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Wanesa, kaj je danes narobe s teboj....? Tukaj te pogrešamo....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 pogrešam svoje sošolce, no bivše samo kaj če smo narazen komaj dva dni hvalabogu da imam v ponedeljek house party Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 wanesika je šla zih ven... k je petek... jz jo tud mau pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Jz te pa ne pogrešam več ....kle en meter zravn mene v postli poležavaš...kako te nej pol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 kwa poležava? pejd ga v rt brcnt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa poležava? pejd ga v rt brcnt Zdej je pridn, mi kosilo kuha....mjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 mmmmm sem ti fouš. pogrešam, da bi men kdo kej skuhu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam ikonco od Wanese evo santos Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 MISS YOU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 pogrešam.......! Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam.......! Saj jaz tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 he he sem se ža bala da ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he sem se ža bala da ne Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Pogrešam svoje pivske brate in sestre Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Pogrešam ga...upam, da mu gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam svoje pivske brate in sestre a zdej s pa že pijanka ratala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a zdej s pa že pijanka ratala? Nisem več pijanka, sem se šla zdravit, zaradi alkoholizma- sej ne Pika Pikica ti si taka faca Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nisem več pijanka, sem se šla zdravit, zaradi alkoholizma- sej ne Pika Pikica ti si taka faca Kokr kdaj...včas bi me pa marskdo tuki fajn prtegnu! Vseen tenks....you're not bad either! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Še sreča, da sediš doma oz. kjerkoli za računalnikom, da ne morejo do tebe Ostani takšna kot si Malokdo me na forumu spravi v smeh sam ko tvoje poste berem se moram pa res nasmejat Vlka fajn bodi! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še sreča, da sediš doma oz. kjerkoli za računalnikom, da ne morejo do tebe Ostani takšna kot si Malokdo me na forumu spravi v smeh sam ko tvoje poste berem se moram pa res nasmejat Vlka fajn bodi! Sm kr u službi...me bo šef namest drugih nalomu! Mala, me veseli, da si večkrat gor in se vključuješ v naše teme...samo eno opozorilo : sčasoma postaneš odvisen! Lep dan ti želim, s polno lepih dogodkov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Menda se mu pa ja ne boš pustila Malo prepozno si me opozorila-sem že odvisna Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Pogrešam .. ja pa ga pogrešam .... pogrešam najin klepet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.