aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolje en micken košček, kot en Micken she hujsh je mick-en z mickenim.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...še dober, da nisi mene mislu.... tebe zakwa bi pa tebe mislu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...še dober, da nisi mene mislu.... <{POST_SNAPBACK}>Ja, k si zlomk, ne mislm kwa pa sej nis tok lep, deb blo pa chist use sam teb namenjeno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čist use? Ma, sm skromn, tu pa tam kaka k jo res hočem je čist dovolj..... v chem je razlika med RES in HOCHEM zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr men je ni Pa pr teb? o tistem RES se s tabo nebi vech prepiruhochem pa itaq vse...she astro sm svojcajt zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si bil v krizi? ne...sam vchas je treba tut izza sovrazhnikovih utrdb kako dol dat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ona tud tko prav.... VEM zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nočko zlomk ...nochko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nočko ...če vama bo luna pustila spat kuko pa vesh, de jst svojo LUNA klichem sam pzda....kwa ma spet mick prste umes :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 pogrešam..... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ma sam mal mi je dolgcajt po njem.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 sploh ga ne pogrešam.sploh se ne spomnem nanga.sploh ne vem več da je kdaj bil. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 pogrešam....... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nč ne verjamem. sam delaš se. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ne pa se ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 važička Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ne pa nisem,ti si,da veš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ok kupim. jz sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 prodano Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 yeah!!! ponosna lastnica VAŽIČKA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 pogrešam mojo zobato kokoško Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam mojo zobato kokoško bla, bla :xx!: ...tečna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bla, bla :xx!: ...tečna sm. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.