Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pogrešam sama sebe Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pogrešam........ Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Jaz tudi trenutno pogrešam nekoga..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Cosmine sočne pripovedke pa njene učke Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 js ne pogrešam koga ampak kaj,ubistvu obojeso mi mobitel ukradl pa ga pogrešam ker lubija pogrešam k ga ne morm poklicat Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ne pogrešam ga več Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 kljub vsemu ga pogrešam... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bunnyJ 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pogrešam njegove poljube Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pogrešam....... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Pa kva vsi enga pogresate? Bote veseli s tem, kar mate...nehite pogresat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 če pa ta trenutek nimajo... pol pa pogrešajo... hehehejz pogrešam sam en dober spanec... si ga grem kr prvoščt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pametna punca Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 hwala hwala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 veri gud. jz mam tud vse... no enmičken že počas mami pogrešam... ji grem en sms poslat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 pogrešam....ah ne,se mi ne da,ker je prevroče Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 anede je prevroče na karkol mislt.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 imam 28 stopinj v stanovanju Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 deviško kri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 zdaj pa se je mal ohladilo zdaj pa lahko pogrešam....... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ma ne,ni to to kar ti misliš,no Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 pogrešam....... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Kje pa hodita Santos in Seal? Sta se morda kje izgubila? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 kaj te briga,firbec se potepata vrjetno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj te briga,firbec se potepata vrjetno jaz,firbec..... ju samo pogrešam,pač Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 nekoga pa res mal pogrešam.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.