Larsy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Vojko...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Pogrešam Piko Pikico Pikica Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 hjao hjao čist sem razvajen ratal prec pogrešam miško k je par urc ni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz pa pogrešam Waneso...! hej santy Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Pogreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeešam.... kje je zdej my Zephyr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Kjet je pa Mick? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 sebe pogrešam,tako k sm bla-neustrašna,zaupljiva,pogumnazdej se pa svoje sence bojim.takav ti je život-zmeden Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej santy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 manjka mi lia Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>o ti pohota Da je Lia pohotna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Grem kr po abecedi Ene par na A, pa eno na C , pa na D, Pa mojo K(švestr), pa L,M,N-frendico ,R,S,T,W.....same bejbe, da nou pomote Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 MBmetuljčica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 hm...... pogrešam........ Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 hm.. pogrešam...hmm... da se mi ena usede...pa fajn pojaha....in odjaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>MBmetuljčica Prijatelj je zaklad, ki je neprecenljiv. Nekdo ki mu zaupas, brezmejno zaupas, ker veš, da bo ohranil skrivnosti zase... to je nekaj najlepšega. Občutek, da te sprejema takšnega kot si, z vsemi dobrimi in manjdobrimi lastnostmi... Sreča, ko spoznaš, da ti stoji ob strani v dobrem in slabem... da te podpira in da te ima enostavno rad In potem me ljudje sprašujejo, zakaj sem srečna, saj sem lahko, čisto enostavno je, saj imam dobrega prijatelja Hvala Boris... saj veš zakaj ....za marsikaj Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Hvala enako, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 :xx!: pogrešam nove filme na pop tv-ju same stare vrtijo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Milfe a je še med živimi ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Mysti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ...ribica katja, aiwa, .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 pogrešam nekoga..... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 v stilu tine turner, "I ain't missing you at all" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Ke? tvoj muc je nekam sel? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 aja... stekam...no vsaj to... da ni recimo umrl, bognedaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.