El Nino 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 no kje si zdej miška... je že skor 10 ura Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 RIBICA KATJA Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ja nanjo tud jaz večkrat pomislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Včasih se spomnim na Ribico Katjo, pa na Tamaro Tamarčino simpatično Primorko, na M (v prevodu: bigm) pa na Trudija pa, pa še na kar dosti ljudi, ampak za danes je imen dovolj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pogrešam nekoga........ Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja nanjo tud jaz večkrat pomislim Z ribico sm čvekala na enem drugem forumu... je pridna, se ful uči. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 pozdravi jo, jo boš ?... pa če bo utegnila naj mi kakšen sms napiše, sem telefon menjala, pa pol številk šlo v maloro hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 pogrešam mojo miško..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 mijavmijav - že dolgo nisem cartala naših mačkonov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Do danes sta bili pogrešani zame Skwo in Osamljena. Sedaj je Skwo našla svoj internetni dostop, zvito. Ostaja še Osamljena. Kje si, bejbika????? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jaz pa res zelo pogrešam enega iskrenega prijatelja, kateremu bi lahko vse povedala (kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli....) pa se mi za hrbtom ne bi posmehoval itd. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa res zelo pogrešam enega iskrenega prijatelja, kateremu bi lahko vse povedala (kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli....) pa se mi za hrbtom ne bi posmehoval itd. Držim pesti, da ga dobiš. To je res zlata vredno. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 HVALA IZRAZ!!!!!!!!!! Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 modrec69 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa res zelo pogrešam enega iskrenega prijatelja, kateremu bi lahko vse povedala (kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli....) pa se mi za hrbtom ne bi posmehoval itd. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Pogrešam....... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam....... Jaz tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja saj vem,ja Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj vem,ja Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj bi te... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 get a room Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 enga, ki je reku, da se bo kaj javil.. pa cakam ze... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>enga, ki je reku, da se bo kaj javil.. pa cakam ze...Sam upam, da nisem jaz tisti..., ker dvomim, da bi toliko čakal...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 nisem glih tebe mislila, no.. ceprav se tud ti nisi nic javil.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.