santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> nisem glih tebe mislila, no.. ceprav se tud ti nisi nic javil.. Še res je...in počasi tud malce obžalujem... Obljubim, da se bom...v kratkem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 enga krokodila pa to ne navadnega , enga čist posebnega pa enga mačka, pa ne tistega, ki rjove,enga k sam mal mijavka pa nekaj poldragih kamnov, ki so se izgubili v noči.... pa enga filozofa, ki je rad krmar... Najbolj od vsega pa pogrešam, pižama dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> enga krokodila pa to ne navadnega , enga čist posebnega pa enga mačka, pa ne tistega, ki rjove,enga k sam mal mijavka pa nekaj poldragih kamnov, ki so se izgubili v noči.... pa enga filozofa, ki je rad krmar... Najbolj od vsega pa pogrešam, pižama dan waaauuuu ti pa veliiikoo pogrešaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 pa enga farmerja al pa dva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa enga farmerja al pa dva pa da bte obadva dobr pofukala k že dolg nis fasala Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa da bte obadva dobr pofukala k že dolg nis fasala aha, vsak si želi tega česar nima, počas bom začela dvomit, da si tako perfektno obdelana si že kr dolg na suhem, da sam eno te isto blodiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 mmh pogrešam... se stisnit... muckat... Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 zdej ko imam kolovrat, pogresam trnjulcico.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Enga mal pogrešam... mah, mu bom kr sms poslala...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 home sweet home Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Včasih se občutek pogrešanja pojavi že prej, preden tisto osebo dejansko pogrešimo. Ko odhod nekoga začutimo v sebi, pa tega še ne ovemo. Mogoče je dovolj, da se nam kak prijatelj ni javil, kam nenapovedano odpotoval in lahko sproži močnejše pogrešanje, kot je človek navajen. Mogoče takrat v sebi že nekaj vemo, pa ni še ozaveščeno, čeprav nam ljubo osebo zares izgubimo šele čez nekaj dni.Za vse, ki koga pogrešate: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kam nenapovedano odpotoval in lahko sproži močnejše pogrešanje, kot je človek navajen. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 eno mal pogrešam... mah, ji bom kar sms poslal...... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 aaaaaaaaa.... :!!: zakaj zmeri vsi napišete tko trapast.... pogrešam... pa tri pikce... pa ko vas je*e... Koga pogrešate?.... bemu... Kt da pišete to zato, ker ni pametnejšga... pa se vas vseen vid... Ups... Sorryte, k sm se razkurla... sm že ql... čista apatija me je... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Tjašo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaaaaaaaa.... :!!: zakaj zmeri vsi napišete tko trapast.... pogrešam... pa tri pikce... pa ko vas je*e... Koga pogrešate?.... bemu... Kt da pišete to zato, ker ni pametnejšga... pa se vas vseen vid... Ups... Sorryte, k sm se razkurla... sm že ql... čista apatija me je...sej se med vrstica prebere upam, da je Tamara ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Pogrešam mojga pšančka.... misoni..... Pa še eno osebo, samo k to kar sm mislila da je, očitno nikol ni bla....... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ojla pšanc. ne moreš me pogrešat. sem tuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no comment on the other person Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla pšanc. ne moreš me pogrešat. sem tuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no comment on the other person Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej se med vrstica prebere upam, da je Tamara ok Pa ne zmeri... :xx!: Eni vsake toliko časa napišejo POGREŠAM... (tri pikce) in 200 smilejev za povrh pol pa pogrešajo kr neki... kavo, al pa svoj povšter... (čez pol ure...) :xx!: Kt bi tekmoval, kdo pogreša največkat najbolj blesave stvari... ssssssssss Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 no punce evo - pogrešam tisti del sebe, ko sem jaz ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.