aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 gospa posedujejo slovar tujk Tut to...pa še hčero imam, ki hodi na klasično gimnazijo....in jo moram včasih spraševati...potem pa še men mal znanja ostane... Astra hehea pr telih postih ti tut hchera pomaga 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Astra...maš trdo kožo in močne, jeklene živce... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Jaz tudi Sanjalico pogrešam, pa Tino, Naky in Sončno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja Sanjalica , sem mislila,da se bo vsaj na napoved prišla **pritožit** Pa Sončna, Daisy se je malce pofočkala ...Daisy Tina ? Kje si? pa še kdo..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Majica...moja koža je mehka..in lepo negovana... ...živčki pa elastični... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 a pr telih postih ti tut hchera pomaga Ja...tut....posebej v tej temi... si je zadnjič kupovala novo pižamo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja Sanjalica , sem mislila,da se bo vsaj na napoved prišla **pritožit** Ja, , jaz tudi... Mislila, da se bo prisla v napoved kako rect , pa pogresala sem jo tudi, vcasih se potem 'javi' na koncu tedna. Tina se je vmes parkrat 'pofockala' in celo v primerih recimo pomoci, da je postnila kak link in v cestitke... Soncna ima pa novega tipa ali kako ze, simpatijo, pa je vec v domacem kraju, kjer pa nima neta (kot sem postekala, morda se motim). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Sanjalica...jaz tut prčakvala... Pogrešam Aquariusa... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Majica...moja koža je mehka..in lepo negovana... ...živčki pa elastični... Astra Hmmm, zanimivo, zakaj imamo tako stevilni s 'trdo kozo' pravzaprav mehko kozo... Torej, recept za lepoto - bodi gajsten in taf! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 si je zadnjič kupovala novo pižamo... Astra heheverjetn de je biu shou pol manjshi...k ni biu zram pozdrau jo...pikslna 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Majica...moja koža je mehka..in lepo negovana... ...živčki pa elastični... AstraMa sej veš kaj sem mislna...Astra...ti si men pri srcu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Majica.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kje pa MucMac je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kje pa MucMac je? Pa res Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Jest sem se tud glih včeraj nanjo spomnila, pa na Mari, pa Heleno, pa Trubico, pa seveda še vedno Tino . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hihi, ste pa res LNF modeli in modelke Sploh nisem vedla, da se tale tema gre pravzaprav o lunatkih, ki jih pogrešamo (jaz in moje selektivno branje foruma, bemu, se bo treba mal poboljšat :o|o: ) - sem mislila, da je nekaj v zvezi s tistimi "Izbrisanimi", pa je nisem niti odprla... Eh, spet moje predpostavljanje, pa sem spet pogrnila na lastni fori Lepo je videt, da ste me pogrešali, no saj zdaj bom pa spet malce več časa z vami, pa spet sončne žarke škropila xrosex ... sem imela kar mal smešno obdobje... bi se lahk reklo intenziv učenja svojih for in lastnosti in karakterja Pogrešam Naky... ... ko smo že v tej temi... kje si bejbi? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hihi, ste pa res LNF modeli in modelke Sploh nisem vedla, da se tale tema gre pravzaprav o lunatkih, ki jih pogrešamo (jaz in moje selektivno branje foruma, bemu, se bo treba mal poboljšat :o|o: ) - sem mislila, da je nekaj v zvezi s tistimi "Izbrisanimi", pa je nisem niti odprla... Eh, spet moje predpostavljanje, pa sem spet pogrnila na lastni fori Lepo je videt, da ste me pogrešali, no saj zdaj bom pa spet malce več časa z vami, pa spet sončne žarke škropila xrosex ... sem imela kar mal smešno obdobje... bi se lahk reklo intenziv učenja svojih for in lastnosti in karakterja Pogrešam Naky... ... ko smo že v tej temi... kje si bejbi? Sončna VilaSončna Vila Sam sem tudi pogledal v to temo, ker sem si mislil. No, če koga pogrešajo, pa ga morda lahko pomagam najti, ko vidim kar precej ljudi.potem pa tolee.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... saj od danes dalje se bom postrudla, da ne bom več pogrešana, če si s tem tudi mene mislil.... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Umetnica, Tina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... saj od danes dalje se bom postrudla, da ne bom več pogrešana, če si s tem tudi mene mislil.... Sončna VilaLepo, Sončna Vila Tebe pač pogrešam na DZK forumu.No, lepo pa te je čitati kjerkoli. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Tina dela magisterij, če jaz kaj vem. Pol pa (hm..lastne izkušnje... greš malo na net pogledat za kako literaturo, pa pristaneš pri 12-unem prebiranju Luninega Foruma. :o|o: Je karakter, pa si je postavila omejitve v zvezi z dostopom do LF ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2004 Špelca je pogrešana, ampak ima opravičilo , zalo, pa veliko dela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Naky, mal dolga pavza ane....Umetnica in Tina kuku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Men se zdi, d je kristalka tud neki mrknla. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2004 Pa Ribka Katja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.