atubbuta 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ce sem iskren, prav noro ne pogresam nikogar. Zadnje case sem kar brezoseben kar se tega tice. Lahko bi rekel, da rahlo pogresam osebo, ki mi je naredila prvomajske pocitnice sanjsko lepe. Ze nekaj let prav rahlo pogresam malo Ursko, ki pa sploh ni vec tako majhna, kot je bila vcasih. Zdaj je ravno v letih, ko jo gotovo razganja na vse mozne nacine. Pogresam tudi sorodnike iz Amerike, ki jih letos zal ne bom videl. Rahlo pogresam tudi svojo soplesalko, ker se punca rada igra. Gotovo se koga pogresam, pa se trenutno ne spomnem. Ja pa pogresam ze dolgo odgovor na en OS. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pogrešam jo pa nikakor noče iz mojih misli ... upam, upam, upam da ... Kako jo pogrešaš, če jo vedar imaš vseskozi (pa čeprav samo v mislih) ko jo boj dal ven iz misli, bo prišla na drug način ali pa ne bo prišla. A v drugem primeru jo tako ne boš več pogrešal. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Fino je včasih premišljevati o pogrešanju, pa pogledam kdaj pa kdaj še sem. Ni slab občutek, ko prebereš, da te kdo pogreša, odvisno od pogreševalca, ali še bolje - fino je tudi, kadar te kdo ne pogreša. Si predstavljam, da bi bilo z menoj nekam narobe, le bi tu vsi pisali, kako me pogrešajo. Po drugi strani bi bilo tudi malo čudno, če ne bi tega napisal nihče. Torej kanček pogrešanja vedno paše, kot vsaka začimbica, ki malček obogati jed življenja. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jaz pa nekoga malo pogrešam, pa potem spet ne, pa spet fejst, pa nič.... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takšni posti so eden izmed vzrokov za njeno odsotnost. Je prepametna, da se ji bi dalo prepucavat. Eh, Mick, kot sem že napisal v "Zmorem" : trdim da smo tu na forumu izključno zaradi sebe in ne zaradi drugih. Torej gremo če gremo dol tudi zaradi sebe in ne zaradi drugih. (V nadaljevanju bi trdil, da tudi kak forum, ki in če ga kdo ima, ga ima zaradi sebe, njegovih nagibov in ne zaradi nas samih.)Govoriti, kaj vse naredimo zaradi drugih, česa vsega ne naredimo zaradi njih, je subjektivno in ne objektivno. Čeravno navidezno izgleda en vzrok, pri večjih dogodkih ni nikdar v špilu ena sama reč. Nej ti Sončna razloži, če sta še v stikih.Kar pa se tiče izjav kakega eeghoista, Sončna bo čez natanko 2 dni stara 26 let, pomeni da je odrasla oseba in sama ve, kaj in zakaj to počne ali še posebej - česa ne počne. Vprašanje je tudi, če advokati vedno dobijo prav vse informacije. Nisem niti tožnik, niti advokat, še manj sodnik. Pravzaprav me njun spor osebno ne zanima, čeprav je neosebno zanimiv in sem zato že nanj opozarjal. Torej, Sončna, kjerkoli že si, vse najboljše! In tvoj podpis SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCAnaj spomni vse, da je sonce v vsakem človeku, le da se nekateri tega zavedajo, drugi ne in tretji se ga trudijo prikriti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam pogovore z michelle Jaz tudi s tabo! Morava nadoknaditi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 iiiii srčice xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Vsi mi mežikajo z desnim očesom. Pogrešam, da mi kdaj kdo pomežikne tudi z levim. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsi mi mežikajo z desnim očesom. Pogrešam, da mi kdaj kdo pomežikne tudi z levim. evo pomižik z levim okom (mojim - ravnokar) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo pomižik z levim okom (mojim - ravnokar) Kako malo je lahko potrebno, da česa ne pogrešamo več (mogoče zato, ker nisi direktor) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako malo je lahko potrebno, da česa ne pogrešamo več (mogoče zato, ker nisi direktor) Hahah...me veseli, da sem lahko vsaj malo pomagala pri (ne)pogrešanju Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, Mick, kot sem že napisal v "Zmorem" : trdim da smo tu na forumu izključno zaradi sebe in ne zaradi drugih. Torej gremo če gremo dol tudi zaradi sebe in ne zaradi drugih. (V nadaljevanju bi trdil, da tudi kak forum, ki in če ga kdo ima, ga ima zaradi sebe, njegovih nagibov in ne zaradi nas samih.)Govoriti, kaj vse naredimo zaradi drugih, česa vsega ne naredimo zaradi njih, je subjektivno in ne objektivno. Čeravno navidezno izgleda en vzrok, pri večjih dogodkih ni nikdar v špilu ena sama reč. Nej ti Sončna razloži, če sta še v stikih. Se strinjam . Mogoč bi opozoril le, da sm napisal "eden izmed vzrokov" To mi dela asc v devici pač, da morm opozorit na natančnost izražanja, baje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ksantipa007 ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Pogrešam neki konkretnega... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hehehe, mojo švestrco pogrešaš,sej jo js tud! K bom govoru z no po telefonu ji bom povedu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, mojo švestrco pogrešaš,sej jo js tud! K bom govoru z no po telefonu ji bom povedu! V bistvu pogrešam njene poste... Obvezno jo pozdravit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam neki konkretnega... ...jaz tud...včasih ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Veš de! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 sej res kje maš švester, zdej k mačka ni doma miške plešejo ane... pa nimajo časa na lunin net hodit.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 pogrešam tinoL če je kje okol nej se javi, pa nej kej piše xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 pogrešam....dopust Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ti dam mal mojga? se mal zamenava? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>milf Elektrika, kje te ti hodiš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Coccinelle Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.