coccinelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 tuki mam zgleda en obdobje, ko se mi ne da kaj dost komentirat saj drugač pa pokukam kaj gor Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam....dopust Jaz pa tebe TU... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa tebe TU... Tebe Tule - je to kak nov vilinski simbol? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 sicer pa lepo, da si spet mal tle piko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Kaj pa teta Pika pogreša? Marsikaj...ob poplavi komplimentov, internetnega rajcanja...sej ne morš, da se ti ne zmeša ob takih sexi tipih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Mi je prišlo na uho,da sem pogrešana ,pa sem se odločila,da se malo javim. A ti pa kar v klošter?Kar,saj najbrž se bo tudi tam našel kakšen potreben duhovnik,ki te bo pošteno zadovoljil. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Dober. Dost maš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dober. Dost maš Ja Mickec,lepo da si me pogrešal. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Lepo, da si sam zarad mene spet tu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo, da si sam zarad mene spet tu..... Veš da,kako naj se ti vendar uprem. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ja, nima smisla zgubljat časa in energije..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nima smisla zgubljat časa in energije..... Ti že veš. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Če ti tak pravš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Sm se odločila, da nom šla u kloštr...še mam mal upanja! Morm hit podpis spremenit! Jutr...kr mal se še cvrite fantje, v mukah peklenskih! Pa kaj hudiča ti je danes, Pika? A s prtegnena mal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 pikapikica....maš prou, noben tip ni vreden, da greš zarad njega u klošter ....bolš, da se oni mal cvrejo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi je prišlo na uho,da sem pogrešana ,pa sem se odločila,da se malo javim. Končno si nas prišla spet mal pokukat ! Lepo od tebe ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hehehehehe,švestr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 švester je nazaj ja ... še bolj vroča kt ponavadi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Pogrešam F.........! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam F.........! To pa lahk pr men dobiš, sam na Norvešk skoč, pa bo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa lahk pr men dobiš, sam na Norvešk skoč, pa bo! O ne,ne,ne, tega pa ne moreš ti nadomestit...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Pogrešam jo....vedno bolj. Bo treba ukrepat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa lahk pr men dobiš, sam na Norvešk skoč, pa bo! a si ti zihr,da si na norveškem?? ker se mi zdi,da tam nimajo šumnikov, sej veš kaj je to č,š,ž sam prašam pogrešam neki intenzivnega... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si ti zihr,da si na norveškem?? ker se mi zdi,da tam nimajo šumnikov, sej veš kaj je to č,š,ž sam prašam quote] Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.