seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>a si ti zihr,da si na norveškem?? ker se mi zdi,da tam nimajo šumnikov, sej veš kaj je to č,š,ž sam prašam quote] ah ne sej mogoče ma lap topa s sabo iz slovenije, ki vsebuje šumnike sej drugačnga odgovora sploh ne pričakujem, ampak sm raj js že odgovoru, da mu nau prevč časa šlo za premislek kaj odgovorit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si ti zihr,da si na norvesˇkem?? ker se mi zdi,da tam nimajo sˇumnikov, sej vesˇ kaj je to cˇ,sˇ,zˇ sam prasˇam pogresˇam neki intenzivnega... Jz sm na Norveskem! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 hm...sami norvežani.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 a nje? pogrešam tinoL xrosex pa dolči xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 uuuu misti... ti sam povej kdaj.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 .....pogrešam nežnost..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 pogrešam velik... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pogrešam enga tipčka za pikico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ...pogrešam enga ovenčka... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 pogrešam....kr neki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Jaz pa prav hudo pogresam eno osebico. Joj, v kaj sem padla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 mišelkc pogrešam zaupanje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam.... Oh Conti,kak friz ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 evo ,vidis ,santos...sele zdej jst pogruntala da sm te mal pogreshu vcasih sploh ne vem ,da koga pogresam...sele ko se pojavi mi klikne kliker kasno paljenje pach Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo ,vidis ,santos...sele zdej jst pogruntala da sm te mal pogreshu vcasih sploh ne vem ,da koga pogresam...sele ko se pojavi mi klikne kliker kasno paljenje pach Enako cigancica, jaz tud tebe mal pogrešal ! Sam, da kliker klika... Zadnje čase pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul pogrešam...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enako cigancica, jaz tud tebe mal pogrešal ! Sam, da kliker klika... Zadnje čase pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul pogrešam...! KOGA ALI KAJ PA? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Bolj kaj, kot koga...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolj kaj, kot koga...! a shtrc? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a shtrc? p.s.grem delat ! Ajd Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 michelle Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 tinal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 jz jo tud pogrešam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pogrešam eno mucico Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Tamaro Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.