borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Spet jih nekaj pogrešam, ampak ne bom napisal katere :o|o: , ker so ti neomajni, pa se nočejo vrniti, pa ne mi zdaj pisati, da je vsem, kar naenkrat računalnik mrknil, to ni izgovor, no izgovor je, ampak tule je neutemeljen po tako dolgem času :xx!: ....vsi pogrešani, ker vem, da vsaj berete LNF (škoda!)....en lep vikend vam želim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Kar rit mi je zrasla, ko sem videla, da ste me mal pogrešal . Kolk je to men fajn filing..... In ugotovila sem, da ste me prav priklicali nazaj . Tudi jaz sem vas pogrešala. Pride včasih tak čas, k druge stvari postaviš na prvo mesto. Ampak vedela sem, da se bom vrnila. ITAK SEM VEDELA . Me je kr mal ganilo ! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Me veseli, da si se vrnila nazaj Naky, zdaj pa ostani tukaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 Kapice spet nekam ni, pa Mari bi loh kej postnila, pa Pesha Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Vendula, pa Lonček pa Sončna spet in Ribka Katja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 kje pa je Amis- moram jo nekaj vprašat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Saj je bila menda enkrat danes gor, se menda ne morete ujeti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 kaj pa Nosko ... zadnjič je vletel v fotke brez fotke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 cocinelle?daisy spet nič ni na spregled... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 kje pa je Amis- moram jo nekaj vprašat evo me, komot me vprašaj ...al pa na os Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Gosti: 14, Clani: 12, Skriti clani: 4 - >Sončna Vila Vila, kaj je s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 cocinelle?Evo me, Cosma... malo gužve v službi, pa za vikend sem se nekoliko potepala a tko hitr lahko zaideš med pogrešane Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 a tko hitr lahko zaideš med pogrešane Še prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Astraaaaaaaaaaaaaa....kje hodiš, nooo? Te pogrešam Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Jaz pa Zlomka že vnaprej pogrešam, za cel teden , upam da uživa 1000/h pa Nataly Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Selene.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ja ...pa še koga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Gosti: 14, Clani: 12, Skriti clani: 4 - >Sončna Vila Vila, kaj je s tabo Evo mene, Stane Sem prišibala nazaj v Lj, bla na domačih koncih Lepo videt, da me pogrešate Aja... pa čeprav ne pišem več tolk na forum, sem še vedno tu, z vami, sam nekak se mi da več tolk po tipkovnici sprehajat... treba druge stvari začet rihtat (beri: izpite) in tako tipkovnico nadomestit z ročnim pisanjem (saj sploh ne vem, če še znam, bogami? ). Lupčka vsem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 cocinelle?Evo me, Cosma... malo gužve v službi, pa za vikend sem se nekoliko potepala a tko hitr lahko zaideš med pogrešane Treba je imeti vse na broju. Če ni reda, pol ni nč Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Cosma še neki opazila... grem v drugo temo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sem bila obveščena da sem pogrešana... evo me, še živa - bolj kot kdajkoli hvala vsem za lepe želje in sporočila...Mick zate pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pozdravljena Selene! Res smo te pogrešali, lepo, da si vrnila nazaj , sem pomirjen ....lep dan tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Selene, jaz pa ravno odprem tole temo, da napišem, da te pogrešam...ti pa že tukaj.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Daiziy, Krokodila,starega Mika, staro contess, pa staro nataly, pa prvotnega pokowca, pa starega kljuko, pa Naky, pa Riko,Tejo, mašinco. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pa res, tudi jaz pogrešam Pokya, Naky, Nosoroga; ribico Katjo, Berna, Strelko, Almiro, Alico, Špelco, Saturnino, Daisy....kam ste le skrili :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.