Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ja jaz sem tud večkrat pomislila nanjo, upam, da se ima lepo... da je srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pogrešam... my red magic woman Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz jo tud pogrešam.... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pa kje je Keti227? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pogrešam svojo odločnost in vztrajnost.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 To pa tudi jaz!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa tudi jaz!!!jz pa tebe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Našega mačka! Pepi, come back! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Pobož, Mačona Jst pa pogrešam T...pa ne bi ga smela....ampak pridejo dnevi, ko ga in upam in si želim, da bi bla skupaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz pa tebe Jz tut tebe. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 jst pa romantiko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Pogrešam njene smejoče učke...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam njene smejoče učke...... kraj bejbi kraj...put d fingr in jor aj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Kaj pa ti še kaj pogrešaš njene očke, pa one kamne, ki si jih vrgel stran? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pobož, Mačona Saj je včeraj popoldne prišel domov! Ni spraskan in potolčen. Le kje je hodil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Spet pogrešam Nizozemsko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pikica? kje je pikica? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet pogrešam Nizozemsko le zakaj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Tulipani???Cokle??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>le zakaj? Predvsem šport ! ter ženske... Pa Amsterdam in moji frendi iz Surinama...Simson, Bonjasky, Andre, Peter Aerts in še jih je... <{POST_SNAPBACK}>Tulipani???Cokle??? Tulipane tud obožujem...saj jih imam kr precej na Vrtu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 En tak fajn preplet teles, tak k se stisneš k njej, pa še nogo prek njenga telesa stegneš, jo objameš z rokami in nogami, tko da je čist čist tvoja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predvsem šport ! ter ženske... Pa Amsterdam in moji frendi iz Surinama...Simson, Bonjasky, Andre, Peter Aerts in še jih je... Tulipane tud obožujem...saj jih imam kr precej na Vrtu ! no sej se mi je zdel da ženske, hahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En tak fajn preplet teles, tak k se stisneš k njej, pa še nogo prek njenga telesa stegneš, jo objameš z rokami in nogami, tko da je čist čist tvoja.... a to jo ti daš v "klešče" ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pikica? kje je pikica? Kva b spet rada? Tm se z enim fantom kušuješ, pol me pa kao pogrešaš...nč ti ne verjamm! Jst bi se tud lupčkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej se mi je zdel da ženske, hahaha Sam tolk v enem kupu...in vse lušne oz. ena bolj od druge...pa še vse prasičke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.