Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to jo ti daš v "klešče" ? Lohk tud tko rečeš Mah, mi je všeč, če se tko prepletem, no......fajn filing. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lohk tud tko rečeš Mah, mi je všeč, če se tko prepletem, no......fajn filing. Res maš....ta filing je svetski...ko da bi drug druzga posrkala..... slinm se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ma ja , jebeš kloštr, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa ti še kaj pogrešaš njene očke, pa one kamne, ki si jih vrgel stran? ochke se splh ne spomnim, kake so blena kamne pa psi shchijejo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva b spet rada? Tm se z enim fantom kušuješ, pol me pa kao pogrešaš...nč ti ne verjamm! Jst bi se tud lupčkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sam nism muško... ljupčkam se pa rada maš jutr kej cajta? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Mucamaca, Tamara, Candlelight..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ja , jebeš kloštr, ne Tko je! Vsaj neki bom jebala! <{POST_SNAPBACK}> sam nism muško... ljupčkam se pa rada maš jutr kej cajta? Težka bo...bomo kej probal skompenzirat...kdaj pa bi ti gospa mela cajt?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 do 15.45 pol mam predavanje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Težka bo...jst delam pa do 15h-16h...kokr je dew....bemo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 krep. pol se pa zmeva k jz nazaj pridem. drug teden me nau.se bova pol menle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ovki dovki...a ga greš žingat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 na morje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pogrešam...hmmmm...dotik vlažnih polnih ustnic... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 seal ...zate Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam...hmmmm...dotik vlažnih polnih ustnic... zdej bojo shle pochas krave ven na pasho....pa naush vech pogreshu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal ...zate mmmmm.. huala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej bojo shle pochas krave ven na pasho....pa naush vech pogreshu zlomk ooooooo zlomkec , pa si me le ogovoril, prou pogrešal sm to! hvala hvala hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooooooo zlomkec , pa si me le ogovoril, prou pogrešal sm to! hvala hvala hehe eh...sej vesh....miickovi frendi, moji....whatever zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ochke se splh ne spomnim, kake so blena kamne pa psi shchijejo zlomk Kaj so ti bile očke, k tako ne veš, kaj je lepo,pa kamni očitno pridejo bolj prav psom kot tebi... sej če bi ti dala diamante, bi jih gotovo vrgel pa svinjam! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ...sebe in samoto in trenutke brez ljudi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 misti pogrešam dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 me je že zaskrbe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pogrešam voljo in pogum za soočenje z ljubeznijo Sliši se bedno, sam se res bojim še enga razočaranja :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tyna 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pogrešam voljo in pogum za soočenje z ljubeznijo Sliši se bedno, sam se res bojim še enga razočaranja :xx!: onix, pri tem (naj te razveselim) pa res nisi edini...sva vsaj ze dva... mogoce bi bilo bolje, da bi se posvetil ljubezni do sebe, ljubezni do narave, ljubezni, ki nima oblike nasprotnega spola kajti, ko imas rad sebe, ko imas rad zivljenje tako kot se ti ponuja, takrat spoznas sreco, ki jo iscems celo zivljenje... to sicer ne pomeni, da ne dozivis nobenega razocaranja vec, vendar ga le drugace sprejmes.... (nikar ne misli, da so te besede namenjene samo tebi, s tem spodbujam tudi sebe... in morda se koga, ki si tega zeli...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Pogresam Soncno, JanjoK in Trudyja......... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.