natrixred 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogresam ando jagodich Lohk ti dam njeno stevilko in naslov, ce jo zelis obiskat in malo poklepetat! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne štekam Največ srčkov in drugih raznovrstnih smeškov se tala za kake slabe novice, za nesreče, bolezni, vse kar se nam zgodi slabega.Če pa kera napiše, kaj je naredila, ja, potem bo dobila kvečjemu kakšno rokico, poljubčka še najmanj. Torej ve se, kaj bodo največ pisali, ker je vseeno lepo dobivati te smeške, kajne? Če potem usmerimo tudi delovanje v to smer...V bistvu niti uravnoteženo ni, po količini za slabe in dobre. Zakaj pravzaprav tako skoparimo s priznanji za dobre novice, to je vprašanje nam, slovencem. Drugi del se nanaša zgolj na to, da sem eno pohvalo (Nat) dobil prav tu, med pogrešanimi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 počitnice joooj še 3 tedne do počitnic Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Pogrešam . . . . .!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Jaz tud....valjda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 pogresam sebe Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Pogrešam malo več poguma pri nekom! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Jaz pa še vedno pogrešam . . . . . ! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej ga pogrešaš po delih? Hehe, PER PARTES tip, potem lahko dele poljubno zamenjuješ in jih nadomestiš, če (ko) kakšen odpove... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Yeah, jaz ga tud pogrešam ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam malo več poguma pri nekom! <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa še vedno pogrešam . . . . . ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mines 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jest tud enga fullll pogresam ............ pa komej cakam da bo ura 19h, da ga bom vidla.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 pogrešam večerne sprehode ob morju, tisto klimo, tist blag veter, ki te nežno boža... hmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam večerne sprehode ob morju, tisto klimo, tist blag veter, ki te nežno boža... hmmmmm Jaz tudi,........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ......pa še eno mujciko zravn...... hehe, če čist odkrito povem, bolj pogrešam tisto emmmm nalivanje oz. na izi popivanje bambusa tm na plaži ob šumenju morja in božanju vetra.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 seal,saj praviš da živiš ob jezeru ne,če se ne motim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal,saj praviš da živiš ob jezeru ne,če se ne motim pa to ni enako. je pa podobno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwiko našo...uživa na morčku, mi je poslala mesiga dons... <{POST_SNAPBACK}>- aiwico ( aha, to me je spomnilo, da ji morm sms odpisat ) <{POST_SNAPBACK}>jst pa pogrešam aiwo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ja no pol pa do prve plaže itak nimaš prav daleč Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Hmmm ja morje... ne pogresam... zelim si... ja u izi popivanje bambusa. no danes smo skoraj ze imeli morje... terasa, bambusi, tarok, pa tko lepo nebo, toplo...tooook fajn.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 počitnice, jooj boga, daj da ti trije tedni hitro minejo, potem pa jebi šolo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Pogrešam nekoga...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 mmmm marsi kaj,kar pa ni za vsaka ušesa.......... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 heheh zato k si pr njej sej že vemosmo zaštekal...,šibaj dol z računalknika jebela....a maš spet pauzo.....ehhhh kondicija kondicija.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, še nism začel ....mam nočni šiht ehhh de no.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.