češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 pjed d delat,ne zabušavi....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ma ja slabo dela,če ti tukaj haraš...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Zdaj ko mal premislujem, veliko folka, ki so bili tukaj ( kar zelo pogosto), ko sem prvic prisla, ni vec. Pa ne da jih pogresam, ampak se spomnim, ker so bili ful dejavni, ko sem prisla;naprimer Sky-vi ( neko rumeno ikoncio je imela...provokatorka), pa tashyka, pa kapica, pa žaža Aja, pogresam trenutno nobenga. Sem sama sebi dovolj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pogrešam eno femino Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 kje se pa UMETNICA skriva.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Zakaj pa mene nobeden ne pogreša? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa mEne nobeden ne pogreša? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vsaj nekdo..... Živjox:Xx Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsaj nekdo..... Živjox:XxLahko Noč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ehja js tud pogrešam.... tisto mlado damo... s katero sva "dol pr potoku" bogu ukradla nebesa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko Noč ! Nočko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ehja js tud pogrešam.... tisto mlado damo... s katero sva "dol pr potoku" bogu ukradla nebesa... nemogoče a vidva tud? a so se brajde tudi tresle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ehja js tud pogrešam.... tisto mlado damo... s katero sva "dol pr potoku" bogu ukradla nebesa... nemogoče a vidva tud? a so se brajde tudi tresle hja k ni blo brajd so se druge stvari tresle... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal <{POST_SNAPBACK}>jz jo tud pogrešam.... I`m here!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>I`m here!! aleluja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>I`m here!! Zdaj pa pogrešam Devico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kaj? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz pa pogrešam svojega ginekologa,ampak ga ne bom več dolgo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koga.....si mislla? Ja? <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam svojega ginekologa,ampak ga ne bom več dolgo! O, ti packa! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Upam,da bo prijetno presenečen! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno mujciko. Pa jo pokliči, sigurno bo vesela! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam svojega ginekologa,ampak ga ne bom več dolgo! ql,az bi tudi rad meu brata al pa sestrico za doktorco Bi bilo kar zanimivo No saj gre ona v svojem poklicu v smer medicine, sam vseen nebo doktor. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Pogrešam......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam......... ...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...! ja..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.