triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam čudovito osebo, ki je trenutno mnogo predaleč! Sej vem, da ne mislš mene,sam ikonco maš pa mlask! <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam svojega ginekologa,ampak ga ne bom več dolgo! On tud tebe! da ga nou kap! <{POST_SNAPBACK}>Dobra ideja. Hehehehehe, Mick, a s jo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Zakaj bi ga kap? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi ga kap? Ti že veš, kva bo vidu?! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti že veš, kva bo vidu?! Ja,mogoče bi za drugič morala napisati Leon gor,kaj praviš? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,mogoče bi za drugič morala napisati Leon gor,kaj praviš? Hehehehe,pol ga bo pa res fršlok! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,pol ga bo pa res fršlok! Bratec,daj bodi srce ,pa mi dobi njegov rojstni datum in uro,da vidim,kaj je na stvari!(jaz,ki se tako strašno spoznam! ) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Še vedno pogrešam Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 MIck tipkovnica je pred tabo, mogoče bi bla za silo za en pojšter in oddelaj eno kitico Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Krokota Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 ...pogrešam... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 JS sem pa doglo pogrešal tole našo ribico katjo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 A res? Jah, velik se mam za učit, pol pa nč ne hodim na msn... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A res? Jah, velik se mam za učit, pol pa nč ne hodim na msn...fiši, samo te res dolgo ni bilo Jaz pa se nimam nič za učit, tnx god, včeraj sem agneleščino odpisal Samo še nisem pri volji za šloganje ah saj to bo itaq 15, tak da bo hitro Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Kje je pa naš aiwek? V soboto vsi štrajkate al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 A veš da jz tut že cel dan gruntam, kam se je Aiwa skrila... sam sem se ubadala s ponovno vzpostavitvijo neta ( ) pa nisem mogla napisat... tko da zdej pišem, AIWAAAA pogrešana si!!!! ...jaz pa moram še nekaj ur počakat, da ne bom več nikogar pogrešala.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je pa naš aiwek? Po mojem je sla na morje... kokr jo poznam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 hmm,mojga mačkona pogrešam.odvisnik semnaskok ni več daleč Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 pogrešam kar nekaj ljudi danes na tem forumu........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Jaz pa mojga lubija pogrešam... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam kar nekaj ljudi danes na tem forumu........ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, nekaj se vas je že vrnilo. Sicer ste pa tako in tako vsi the best.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, nekaj se vas je že vrnilo. Sicer ste pa tako in tako vsi the best.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sem vedela, da si hotel to slišati..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je pa naš aiwek? V soboto vsi štrajkate al kaj? tralala tralili <{POST_SNAPBACK}>A veš da jz tut že cel dan gruntam, kam se je Aiwa skrila... sam sem se ubadala s ponovno vzpostavitvijo neta ( ) pa nisem mogla napisat... tko da zdej pišem, AIWAAAA pogrešana si!!!! ...jaz pa moram še nekaj ur počakat, da ne bom več nikogar pogrešala.... ja ribčk moj <{POST_SNAPBACK}>Po mojem je sla na morje... kokr jo poznam...pametnjakovič <{POST_SNAPBACK}>aiwa, kje si no?kuku... sm nazaj... v čveke napišem... več Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem vedela, da si hotel to slišati..... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.