astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Men je pa fajn, da sem bila včeraj pogrešana in s tem priklicana.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam mojga mujceka...... ....mucke tudi jaz pogrešam.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 kje se kej michelle potika, še nism nč zasledil dones... mišelkaaaaa juuhuuuuu, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja, michellkica, kje si? ma zih je undercover ona sam opazuje hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Cuj seal, tud ucit se je treba mau mam pa lunin forum na IE takoj k odprem, zato velikrat pokukam ( pa po moje nisem edina v familiji), sam raj ne pisem, ker bi prevec notr padla Je pa kjut, da me pogresata mau Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Ej, pogrešamo Santosa. Le kje hodi fant?????????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 se potepa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se potepa Aha, ga bova morali malo okregat, ker se takole potepa naokoli. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 pogrešam sošolce, čeprav smo komaj 12 ur narazen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se potepa <{POST_SNAPBACK}>Aha, ga bova morali malo okregat, ker se takole potepa naokoli. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Pogrešam Kristalko, le kje je ta pretty face? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 glb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 a ti tud družbo zvečer na mehkem pogrešaš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti tud družbo zvečer na mehkem pogrešaš? mhm....manjka...zelo :xx!: ...na trdem in mehkem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Jaz tudi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi Kaj ti tudi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti tudi? Pa še kaj dobrega bi ti spet rad skuhal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam Kristalko, le kje je ta pretty face? še je živa in še brca in kr lepo ji gre sam nima dost časa za nas lunatike... hm js pa pogrešam mojo pikico... zdej od kar ma tipčka nima nč več časa za prjatle... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še kaj dobrega bi ti spet rad skuhal A lahko kr dons? Pa njoke bi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 private party for 2 hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hm js pa pogrešam mojo pikico... zdej od kar ma tipčka nima nč več časa za prjatle... Ja ja...dej ne heci se.... <{POST_SNAPBACK}>private party for 2 hehehe Sej lohk zravn ješ, sam po kosilu se boš pa spokala v sosednjo sobo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 packa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Po kosilu bi ble obe packe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.