Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz trenutno pogrešam svojo dbest frendico Kje mi hodiš mala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz pa pogrešam................ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz pa pogrešam zimske radosti Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam f............. wash machine Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz pa pogresam gimnazijske cajte, kjer sem delala vse v liniji najmanjsega odpora in sem vedno dosegala super rezultate. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 pogrešam..... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam..... jaz tudi........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Lublano in nene prebivalke! (sam ene,ne vse) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sam ene... kot samo enepar? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam... mogoče je pa mrtva, to bi bilo prav grozno. .. Vedno bolj mi postajas zanimiva s svojimi posti. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam ene... kot samo enepar? Si ena izmed nih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si ena izmed nih! oh bejbi sej midva sva se pa res mela dobr človk kr ne more da te ne bi pogrešu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 pogrešam.......... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Pogrešam ...... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jz tud... spet... nočem pogrešat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh bejbi sej midva sva se pa res mela dobr človk kr ne more da te ne bi pogrešu Hehehehe,beybika,niko ne može, da uzme! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam.... Sej sm tle! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ni to isto! Vsem predauč prauš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Pogrešam svojga miškota Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Točn tak! (še en teden do meetinga ....juhu ) Da nouta pregorela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Vrjetn ne mojga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> .............. Pogrešam dotik..... A Lindt pomarančne na jeziku? Bolje vrabec v roki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:OO!: ........ Pa dober, ne sekiri se, jih je dovolj, ki ga...... Jah,drži kt prbit! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ......hih, te pa še mam en micken košček..... Bolje en micken košček, kot en Micken Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.