aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ma ja no... še zmer ga pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Kje je pa naša osamljena? Bejbiiiiiiiiiii....kako si kej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 sam santosa pa res že sto let ni blo vidt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je pa naša osamljena? Bejbiiiiiiiiiii....kako si kej? Hay Pika Pikica! Še živim, čeprav bolj tak. Zdej ko so počitnice sem si našla neko delo, tak, da mam malo manj cajta bit tuki gor. Veš, se pa večkrat spomnim nate Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hay Pika Pikica! Še živim, čeprav bolj tak. Zdej ko so počitnice sem si našla neko delo, tak, da mam malo manj cajta bit tuki gor. Veš, se pa večkrat spomnim nate no, fajn, da boš mal dinarčkov zaslužla in si kej lepga kupla.... A kej razmišljaš o pikniku? Povej... Lep dan, miška! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, fajn, da boš mal dinarčkov zaslužla in si kej lepga kupla.... A kej razmišljaš o pikniku? Povej... Lep dan, miška! Ja, dinarčki vedno prav pridejo Sem razmišljala o pikniku, sam problem je v tem, ker grem 17.6 na morje. Mogoče si bom morje za kak dan prestavla, da se mi bo lažje izšlo. Ful rada bi prišla, da spoznam vas lunatike Mala fajn se imej! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ob delu človek zgubi občutek za čas Za 17. 6. si že mal pozna Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ob delu človek zgubi občutek za čas Za 17. 6. si že mal pozna Nisem pozna. S frednico grema kampirat v Umag tak, da ni take panike, če boma za kak dan prestavli. Sam prepričat jo morm kar pa mislim, da bo malo težko Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Hehe...mala, zmotla si se v datumu, zato te je onix popravu! 17.06. je že zdavnaj mimo! A si zaljubljena??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam santosa pa res že sto let ni blo vidt mal prej sem bila pri njemu in umira od te obalne vrocine, dans je res za se skuhat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe...mala, zmotla si se v datumu, zato te je onix popravu! 17.06. je že zdavnaj mimo! A si zaljubljena??? Joj... pa res sem se zmotla Nisem zaljubljena-morda čisto čisto malo. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj... pa res sem se zmotla Nisem zaljubljena-morda čisto čisto malo. No lepo...ti privoščim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 pogrešam...... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 danes pa nikogar ne pogrešam !!! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Sem slišal, da me nekdo pogreša...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa hodita Santos in Seal? Sta se morda kje izgubila? Drugi je na morju. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 jaz pa kar naprej pogrešam.... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 lalalalal..... za enkrat jih še ne pogrešam.... sam jih bom če se ne bomo hmal vidl... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drugi je na morju. Se mi je kar zdelo..... Nič,fant naj uživa, sem vedela, da mu ne bo hudega....pošlji mu pozdravčke od koklice..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ziher uziva Taki tipi zmeri uzivajo Mu privoscim. Bom rekla, ce/ko ga slisim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ziher uziva Taki tipi zmeri uzivajo Mu privoscim. Bom rekla, ce/ko ga slisim. Ma saj, mlad je, mora uživat Jaz mu tudi privoščim 100 na uro..... No, le pozdravi ga ko ga/če ga slišiš Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj... pa res sem se zmotla Nisem zaljubljena-morda čisto čisto malo. Iz malega zraste VELIKO Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 veliko veliko... raste raste.... jah... mau pogrešam.... upam, da mi nav treba velik... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 pogrešam ..... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Wanesa,ti vedno nekoga pogrešaš,pa nikoli ne vemo kdo je to....Ma,si skrivnostna Jaz pa danes pogrešam sončka...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.