wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 a seveda brezveze da vse povem,nima smisla Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a seveda brezveze da vse povem,nima smisla vse ima nek smisel.....tak ali drugačen..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Arghag Iščem temo o rožah...VEM, DA OBSTAJA....Pa ne najdem...Pogrešam Tino. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Arghag Iščem temo o rožah...VEM, DA OBSTAJA....Pa ne najdem...Pogrešam Tino. http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=1905 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Hvala Selene Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 malenkost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 vsak dan bolj ga pogrešam...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 mojga abajsija pogrešam,se zdle čevapčiča na morju Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 bejš stran škrat - bajsija sm mislila,mojo sestrco k jo meče puberteta Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 pogrešam super anus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Pizda mu m........., mene pa nkol nbeden ne pogreša. če me pa zvečer al pa zjutraj nej u štala, pa žvau tul ko sam vrag. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pizda mu m........., mene pa nkol nbeden ne pogreša. če me pa zvečer al pa zjutraj nej u štala, pa žvau tul ko sam vrag. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pizda mu m........., mene pa nkol nbeden ne pogreša. če me pa zvečer al pa zjutraj nej u štala, pa žvau tul ko sam vrag. tudi to je nekaj, če ne drugega, prdni pa te bo sam prdec pogrešal ko bo odhajal proč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi to je nekaj, če ne drugega, prdni pa te bo sam prdec pogrešal ko bo odhajal proč Nč ne pomaga, od kar so začele še muhe dol padat, ko prdnem, sem se že nmav ustrašu, da je koncentracija le premočna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 pogrešam nekoga.... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 pogrešam vse druge k jih zdle ni,zato k ns je sam devet gorčakam.... Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam nekoga.... Pa kuga je pol, če ga pogrešaš. Zdaj boš pa še zbirčna, maš tle mene, pa neki dohtar je tle. Če te b midva dobla, nab nkol več nbenga pogrešala. Ti še na kraj pamet neb pršlo, da b za komu druzmu pogledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pogrešam svojega , pa debest frendico, ko zdej na morju uživa.Pa Piko Pikico pogrešam Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam svojega , pa debest frendico, ko zdej na morju uživa.Pa Piko Pikico pogrešam Evo me...sm ti hitr pršla enga lupčka prtisnt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo me...sm ti hitr pršla enga lupčka prtisnt! Hvala!! Veš, da ne bom mogla na piknik prit, ker gren na 50 let od moje tete. Joj, pa tak sem se veselila Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala!! Veš, da ne bom mogla na piknik prit, ker gren na 50 let od moje tete. Joj, pa tak sem se veselila Ah, veš kolk jih še bo...boš vidla, še povhn kufr nas boš vseh mela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 baby i miss youuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 feeling, da imam vse pod kontrolo, ne pa da dobivam dolocena custva, ki jih nocem met....ne vem no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 pogrešam mojga *P* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 pogrešam..... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.