Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nas ne mara več Zakva že?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 lada mam vas vse... sam časa plmankuje... šoliiii.... lubčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lada mam vas vse... sam časa plmankuje... šoliiii.... lubčkaKončnooooooooooooo No, zdej k vem zakaj ti časa primanjkuje, ti je vse oproščeno.... cmok back! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Hm upam da bom kmalu nekoga malo manj pogrešal hihi se že dolgo nisva videla tko da ... move out.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam, pogrešam...lbeeeeeeeezzzzznnn <{POST_SNAPBACK}>Santos?? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> good to have you back.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Santos-veseli smo,da si zopet med nami..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 pa dobro kje je ta nasa mati foruma? pogresam marso,vseeno pa ji valda privoscim ta dopust a kdo ve kolk cajta je se ne bo? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ne vem, mislim pa, da se bo vrnila nekje konc tega tedna ja, saj men že tut mal manjka Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>MaaaaarrrrsssaaaaaaaaaaaaaaaaaaJaz se ne bi zanašal na to.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 no ,pa po spisku zdej pogresani z moje strani:marsafree?conti?niagara?pika pikica(sem sanjala ,da si rodila,da si lezala z dojenchkom )pa she kakshnega se bom spomnila.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 marsafree?conti?niagara?pika pikica Jz tud tele mal pogrešam aiwa je bla dons gor, sam zgleda, da sam os-e bere! Pa še Sončno sm pozabu Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Smrkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! Kak te mene nihče ne pogreša Jaz pa vas imam fulllllllllllllllllllll Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 xquote=Mick,4. Aug 2005 ob 20:24]<{POST_SNAPBACK}>Pa saj ti si tu, na broju...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Melisska, jz te pogrešam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jaz pa pogrešam zimo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Diana:)?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ribica katja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica katja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica katjaPojem miline...Ne pogrešam je, ampak se tudi sam kdaj spomnim nanjo.Kjerkoližesibodidobrogotovojedobrozatetako! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Pogrešam forum in lunatke, ampak nimam časa in nimam neomejenega dostopa do interneta, tako da ... Kdo pa je užalil Conteso, da se je umaknila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam forum in lunatke, ampak nimam časa in nimam neomejenega dostopa do interneta, tako da ... Kdo pa je užalil Conteso, da se je umaknila? Saj se ni, le časa ji malo zmanjkuje, se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Pogrešam: Seala, Waneso, Santosa, pa Aiweka ni od nikoder Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Jaz pa pogrešam Waneso...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.