Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Marsa zdaj si mi pa ti sonček v srček narisala hihi... sončna ki skrbi za sončke ... hihi ne me basat, kakšen lušten stavek pa še neki ful lepega pove Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Predstavljajte, da smo na eni veliki, nekaksni zivljenjski 'terapiji' - kot vidis v filmih, dear johnih in podobnih....Pismu, ce bi sami Ralphi cmeravi bili - ali sami Kirki nakladaski! uAAAAAAAAAAU, kaj si mi pa zdajle nardila . Tole sem full rada gledala... No predstavljaj si eno sobo lunatikov, pa pride Marsa, pa reče Mateja (k je glih tršica) : "Everybody Hi Marsa " In potem začne Marsa , pa se usede nekam na rob . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ... Ne verjamem pa, da bi me kdo pogrešal. ...:o|o: Zakaj pa to? Zakaj pa tebe ne bi nihce?No, kaj in kako menim o 'pogresanju' tule, sem povedala, a seveda bi opazila, ce te ne bi bilo dlje ali sploh ne vec nazaj, saj si ze kar nekaj postov in energije svoje tule pustila, pa se vsec mi je tvoja malo mulasta kljubovalnost, ki pa je vendar vljudna, nekako... Imas en svoj stos... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Koga nema...bez toga se može... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ja, saj... v bistvu pa tudi nihce ni nenadomestljiv.... tako gre to v lajfu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Zato pa...ne preizkušajte, če vas bo kdo pogrešal al ne...lahko se zgodi, da vas ne bo .. kr lepo pridno tipkat klele...pa bo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ali te pogrešam??? Ne pogresam tvojih oci,ker jih sanjam. Ne pogresam tvojega glasu,ker ga slisim. Ne pogresam tvojega dotika,ker ga cutim. Kako lahko nekoga pogresam, ki je vedno z menoj v mislih, v srcu.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Jaz pa pogrešam Noskota tuki gor ampak se bojim da ga ne bo več ker je trmast na kubik ... Prav manjka en Nos....x!x Vidim pa da tudi Piko nekaj opleta z nosom tako da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ali te pogrešam??? Ne pogresam tvojih oci,ker jih sanjam. Ne pogresam tvojega glasu,ker ga slisim. Ne pogresam tvojega dotika,ker ga cutim. Kako lahko nekoga pogresam, ki je vedno z menoj v mislih, v srcu.... Zelo lepo MBmetuljčica... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Mushi mi nekam manjka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Pa kam se je res Mushi vdrla ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Pogrešam njo.. ki je kot nežna sapica v vročih dneh, kot dotik najlepših misli v žalosti duše.. GOmetuljcica, kje si??? Metuuuuuuuuuuuuljciiiiiiiiiiiiiica Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Tudi jaz pogrešam GOmetuljčico, ampak upam, da ne bom nesramen, ker SIMY tudi pogrešam, pa bi se še našel kdo ....saj sem že večkrat našteval, pa če se nihče noče vseeno vrniti, ne bom delal več spiskov, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Tudi jaz pogrešam GOmetuljčico, ampak upam, da ne bom nesramen, ker SIMY tudi pogrešam, pa bi se še našel kdo ....saj sem že večkrat našteval, pa če se nihče noče vseeno vrniti, ne bom delal več spiskov, lp, B. O Boris.. imava podoben okus... tudi jaz obe pogresam.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Tudi jaz pogrešam GOmetuljčico, ampak upam, da ne bom nesramen, ker SIMY tudi pogrešam, pa bi se še našel kdo ....saj sem že večkrat našteval, pa če se nihče noče vseeno vrniti, ne bom delal več spiskov, lp, B. O Boris.. imava podoben okus... tudi jaz obe pogresam.. Pogrešam njo.. ki je kot nežna sapica v vročih dneh, kot dotik najlepših misli v žalosti duše.. GOmetuljcica, kje si??? Metuuuuuuuuuuuuljciiiiiiiiiiiiiica Evo mene, tukaj sem, draga moja prijatelja MBmetuljčica in Boris. In zakaj me ni bilo? MBmetuljčici sem že razložila.......... , ti bo pa ona še tebi povedala Boris. Pa polno obema. Ja in SIMY, kje je?????? SSSSIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMYYYYYYYY kjeeeeeeee ssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Anybody seen my baby? nevem kero je misil Mick J. vem pa kero mislim js.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Jez tut vem, katero misliš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2004 Jst tut, jst tut, jst tut Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 tud jst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mick, a midva tud koga pogrešava? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2004 Mick, parkle proč od moje svakinje Dovoljenja izdaja Pujsa d.o.o. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.