Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ves da sem prav nanjo dons pomislila! pa na ribico katjo sem zadnje case veckrat pomislila.Z ribico sva še na enmu drugmu forumu skupi, jo bom šla mal pocukat, nej nas pride pozdravt! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>da te nam polizou! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>le kaj bi to pomenilo, če Marskutka pomisli saj to se sam hecas, a vseen 'razlozim'.jaz imam en poseben odnos do 'pogresanja'.Tko da ne pogresam, se pa veckrat spomnim na koga... in to morda pomeni to oz. nekak sodi v tole temo tud...pomislim, kje pa je kaj ta in ta in upam da se ma kul. Joj Tina, ne rabis, sam lepo jo pozdravi. Oni, ki zeli, ze sam pride. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je pa ful vsec tale slikca, ki jo je Seal ze dal gor kdaj prej, se mi zdi ful posrecena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Hvala Marsa, ampak js sm se mal hecal, dolgčas mi je,pohn k mam vsega,nevem kaj bi sam s sabo... ne zamert... tak sm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 sej ni blo slikci namenjen... mau sm neprespana pa sem nataknena... grem kr spat, da nam še kšne trapaste vn vrgla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 je ze ok, seal, in tud aiwa...saj sem jaz tud kdaj nataknjena al pa sesuta al pa whatever... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Mogoče veš mogoče ne veš pogrešam te Mala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pogrešam MIR!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 kje je pa chrvichek? sem se komi zdej spomnila,da nic ne vidi aakhuta okol... ga pogresam mal Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 heheshe mal pa v dvojini ..OM..zlomk ino zlomchy Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 pogrešam eno... http://www.faery.org/faeart/selinafenech/scorpio.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ...pogresam angela varuha...se mi zdi,da zadnje case hodi nekam prevec po kafetih in me zanemarja...kje siii???... Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Pogrešam prijateljico! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Pogrešam mojga dragega...... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 jst pa Cosmo,Stankoa,Astro,Bobnarja,Micka, Pikota, Sokrata, Krokodila,.....v tem deževnem dnevu bi mi kak sočno napisan post fajn sedu pa gospo Ando Jagodič tud, kr mi je zmeraj take fajn misli pripeljala v glavo, da je dan takoj postal rožnato obarvan... pa starega aakhuta pa njegovo zlobico...še hudički niso več to kar so bili Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa starega aakhuta pa njegovo zlobico...še hudički niso več to kar so bili ooooo..... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 revež kaj so ti storili.... ti si bil še edina svetla zvezda na nebu... tak taf, kraftig pa dedc .... zdej pa sam, da mi še enga cmokca prlimaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> revež kaj so ti storili.... ti si bil še edina svetla zvezda na nebu... tak taf, kraftig pa dedc .... zdej pa sam, da mi še enga cmokca prlimaš na 2 ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 zdajle sem se spomnila, to je verjetno stranski učinek une inekcije za kolen.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdajle sem se spomnila, to je verjetno stranski učinek une inekcije za kolen.... kok bi biu pocukran shele cheb jo u vrat fasu ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Kje je pa Ribica? Pa kokice ze nekaj casa nisem videla.... Pa Contesa! Pa kaj se je zgodilo z Soncno Vilo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kokice ze nekaj casa nisem videla.... Še vedno tukaj, vendar malo manj časa, ker imam polno drugih obveznosti........ p.s. kako kaj tvoje priprave na maraton? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.