cigancica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 vidim ,da si dobre volje kot zmeri Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ja ke pa ti hods, a? A misls k'ksn vic puvedat, a? A misls n k'ksn kviz udguvort, a? A TI SPOH MISLS, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 pa na ribico katjo sem zadnje case veckrat pomislila.Joj Tina, ne rabis, sam lepo jo pozdravi. Oni, ki zeli, ze sam pride. Kje je pa Ribica?Jst tut pogrešam Ribico Katjo Thanks guys, ni me tu, vsake tolko pogledam kaj, zdej novembra mam pa izpite in niti nočem brat, kaj se kaj dogaja okoli, zdej je študij na prvem mestu. Pozdravček vsem! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Wiiiibiiica Pozdravljena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ja ke pa ti hods, a? A misls k'ksn vic puvedat, a? A misls n k'ksn kviz udguvort, a? A TI SPOH MISLS, a? nimm cajta-šluuužba! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Thanks guys, ni me tu, vsake tolko pogledam kaj, zdej novembra mam pa izpite in niti nočem brat, kaj se kaj dogaja okoli, zdej je študij na prvem mestu. Pozdravček vsem! ooooo.....ribicaaaaa...... ....fajn študiraj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Cigancica, ja KAKSN NAPREDEK !!! Si zacela sicnike in sumnike uporabljat, ja in zdej, kje so tvoji tolk lustni Shumniki in Shichniki, a? CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 pogrešam.... ampak res maluuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Samo jaz vem, KAJ pogrešam in ne koga. Upam, da bom to dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Lej jo, ribico. Še kej prid pogledat, pa vso srečo na izpitih! Pa res, majica, kje si? A si se dala prat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 majico a kr gola okol skačeš...al kva... mam jih jest dost doma...loh zbiraš med napisi... Dinos, Čokolešnik, Pliva, Avtocommerce, Radenska, A Kanal, Pop TV, Foxy Teens (ta je najljubša od mojga...zmer obleče za kakšno posebno svečanost...), Unicef mam clo dve... pa še bi se najdla kašna fajn firma... Lej jo, ribico. Še kej prid pogledat, pa vso srečo na izpitih! Pa res, majica, kje si? A si se dala prat? Ja...to tut ja...sam so me na štriku pozabil... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ja...to tut ja...sam so me na štriku pozabil... Lej jo, k je prec prnorela... Kva dišiš...s kerim mehčalcom so te pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Lej jo, k je prec prnorela... Kva dišiš...s kerim mehčalcom so te pa? Sej zgleda tko... sam res nisem odprla foruma...že ...ufffa cajta... čist bla dons k sem vidla novo obliko, pa nov dizajn... sem se hotla it spet pizdit na pogrešam +3 pikce pa vidim...suprajz... saj dve me pogrešata... Jez tut pogrešam... vse...sam ni cajta... sam še na čik skočim pa pod kouter... zzzzzzzzzz Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pol pa nočko, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Nočko, Pikica... x:Xx ( fuj...sm se raznežla... :xx!: ) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 babe zmešane... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Pogrešam več časa...matr, leti...pa vsi bi se radi dobil, pa to pa uno delal, pa tja šli....panika. Jst pa kr vsakmu rečem, ja, ja, čez vikend, pol pa letam okol, k zmešana kura (kar itak sm)....ne vem, kje se me glava drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pr men ISTO se še dihat ne da. ampak sm zdej uzela stvari v svoje roke. zdej bo predvsem najprej čas zame... sm že skor pregorela... ampak neki pa vseen pogrešam... sam tud to bom najdla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 a kr gola okol skačeš...al kva... mam jih jest dost doma...loh zbiraš med napisi... Dinos, Čokolešnik, Pliva, Avtocommerce, Radenska, A Kanal, Pop TV, Foxy Teens (ta je najljubša od mojga...zmer obleče za kakšno posebno svečanost...), Unicef mam clo dve... pa še bi se najdla kašna fajn firma... hehee..Čokolešnik zna bit kulska..no, lepo da si se oglasla Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Liu????????????????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 PRINCIPEEEEEESAAAAAAAAAAA, kje siiiiiii???? Je DOOOUGCAAAAAJT!!!! Se sam jajcam, prit se boma igrale !!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 LOL se bosta igrale... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Seal, ja, z Bobi palckam se boma palckale, po pa, k boma mele dost, jih boma pa PUUUZZZRLEEEEE!!!! Unga unga unga unga unga unga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ne me smejat :lol: ti si čist usekana ampak tko v pozitivno ej grem spat! kratko + jedrnato Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 KLIC V SILI! Klic v sili! KLIC V SILI!A je gdo vidu PRINCIPEEEEESOOOOO???? KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.