aiwa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 pogrešam... eno wibo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 SOS za PRINCIPESO SOS KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pogrešam Bingo-Bongo! A kdo ve, kje je? Zadnje čase je ne vidim!Ops, kaj pa sploh to pomeni, pogrešanje? A pride to iz pogrešnosti, pogrošnosti ali pregrešnosti?Če pa koga ni tuki gor, pomeni samo dobro. Se ima že kako drugače dobro, kot takole. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 prov nč ne pogrešam. še zdravja ne... čeprov mi ga manka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 PRINCIPEEEEEESAAAAAAAAAAA, kje siiiiiii???? Je DOOOUGCAAAAAJT!!!! Se sam jajcam, prit se boma igrale !!! TU SEMMMMMMMMMMMMMMMM BINGA BOIN-GA zatebe vedno tudi drugod.... kje pa si ti zdej Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hm, saj si vendar med dobrimi ljudmi... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 pogrešam dobre ljudi ... Uf, se strinjam s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bog ti dal se velik humorja zdravega na tem sveti!! ----------Seal, ja, z Bobi palckam se boma palckale, po pa, k boma mele dost, jih boma pa PUUUZZZRLEEEEE!!!! Unga unga unga unga unga unga ke pa je contesoslava kej? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pogrešam faks, študij, cimra, stanovanje v Lj, pogrešam dinamičen študetnski utrip življenja, pogrešam sošolce in posebej sošolke, ure telovadbe, in še posebej nove sošolke, katere sem nameraval letos spoznat, pa mi ni zneslo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 cashy glavo gor jz tud pogrešam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 js pa ne....kolk mi je faaajnnnnn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 js pa ne....kolk mi je faaajnnnnn.... Vsaj enem Lep dan, HKS Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Jutro, jaz pa pogrešm stanko Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ....... .................. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Liu????????????????? Aloha tinal sem ze tuki Samo ne dolgo casa Pridna bodi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pogrešam faks, študij, cimra, stanovanje v Lj, pogrešam dinamičen študetnski utrip življenja, pogrešam sošolce in posebej sošolke, ure telovadbe, in še posebej nove sošolke, katere sem nameraval letos spoznat, pa mi ni zneslo. ah, žalostno, pa še beden job maš. ukreni kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Misoni Lejka Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Pogrešam Sončno Vilo ! Mal prej sem prebral njen post, pač v eni temi xy...kar želim povedat, da je prav prijetno jo brat, tako čist simple dušica in zelo iskrena. Škoda, da jo ne beremo več. Morda enkrat se bo vrnila, upajmo ?! Za Ribico Katjo enako velja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ko sem se pridružila forumu je bla tuki keti227 in opažam da je nikjer več ni je bla luštna, čvekava, žurerka z eno slikco našemljeno v Pika Nogavičko Ribica Katja, se pridružujem! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kam za boga se je mushi zavlekla je ni že cele cajte, upam da ni kej narobe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ribica katjaborism...še bi se našlo koga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 že ful dolg onixa... sicer sem ga dons mau zasledila... sam še zmer ga pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dA ---------kam za boga se je mushi zavlekla je ni že cele cajte, upam da ni kej narobe Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 tinal Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 pogrešam faks, študij, cimra, stanovanje v Lj, pogrešam dinamičen študetnski utrip življenja, pogrešam sošolce in posebej sošolke, ure telovadbe, in še posebej nove sošolke, katere sem nameraval letos spoznat, pa mi ni zneslo. Cashy, te čisto razumem! Čez nekaj časa bom tudi jaz na tem, človek se navadi študentskega življenja, da se imaš fajn, da nisi nikoli sam... Potem pa se vse obrne na glavo. Redna služba, obveznosti... Ampak, verjetno bi se tudi študentskega življenja enkrat naveličal, sploh, ko vidiš, da je tvoj čas mimo... Kar nekaj ljudi poznam, ki so se tako počutili po končanem , ko ne veš ne kod ne kam, potem pa čas prinese še veliko lepega in imaš le lep spomin na ta leta! xrosex Cashy veliko lepega ti želim! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.