El Nino 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Missam mojo Missy se potika po štajerskem komaj čakam da pride mal domov Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Pogrešam,Borisa Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Pogrešam družbo in smeh in sproščenost. In romantiko (vse kar zadnje čase dobim od svojega dragega je: A še ni južne?!? Dej mal posprav, lej koko maš vse razmetan! Ej, tamala se joka! - Grrrrrrrrrrr ). Aja, pa morje pogrešam oz. poletje - vonj po borih pa po soli, pa topel veterček tud pogrešam. Oh... Pa pogrešam rokavice - bogvedi, kam sem jih založila!?! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 eh grema spat..... pa sanjaj kak naslednjič rečeš: Dragi ti pa res znaš s tamalo; neverjetno kakšen fajn ati si?Oh, poglej kako te ima ta mala rada? (to mu začni govort, boš vidla, da bo na konc začel sam seb verjet in res bo vse naredil, da bo to tud postal Oh, pa ne da si spet tako lepo pospravil? ( to je vizija numero too) Daj da ti malo zmasiram tvoj utrujen vrat O mami, vem da ne veš kaj bi mi podarila za Miklavža, take črne rokavice bi zelo ustrezale moji bundi? ...nočko nice dream ..Engl Bengl Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 eh grema spat..... pa sanjaj kak naslednjič rečeš: Dragi ti pa res znaš s tamalo; neverjetno kakšen fajn ati si?Oh, poglej kako te ima ta mala rada? (to mu začni govort, boš vidla, da bo na konc začel sam seb verjet in res bo vse naredil, da bo to tud postal Oh, pa ne da si spet tako lepo pospravil? ( to je vizija numero too) Daj da ti malo zmasiram tvoj utrujen vrat O mami, vem da ne veš kaj bi mi podarila za Miklavža, take črne rokavice bi zelo ustrezale moji bundi? ...nočko nice dream ..Engl Bengl Draga moja lia, če bi blo tok enostavno, se ne bi pritoževala Men take vizije nč ne pomagajo, ker mi podzavest takoj reče: aha, to je pa spet znanstvena fantastika Moj dragi je štorast ko.. ko, ja kaj jaz vem kdo ali kaj je tok štorasto, kot je moj dragi, k mu daš v naročje otroka Bolj ko sem mu govorila kolk je on en QL fotr in kolk ga ma tamala rada, bl je on ratval trd (khm... mislim lesen, no... štorast - da nau pomote ) Mah, ja, taki so pač biki Vse zgoraj našteto je t.i. "žensko delo" in se ga ne bojo prtaknil, pa da je ne vem kaj Bom pa vseeno probala ujet mal morja, če mi bo ratal. Lep dan ti želim Lia in tud zate Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Pogresam normalne ljudi, ne tiste kompjuterizirane, ki se za vsako figo fresko razjajcajo, ki pikajo kot komarji, ki ne znajo delati nic drugega kot samo zgago.... takih nocm, ne in ne.... grem mal ukol pugledat, no stran od kompjuterja, ne.... tuki pada ds, mamo 20°, burjico.... u glaunm - mamo lep vreme.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Lejkaaaaa, ke se skrivaš?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Draga moja lia, če bi blo tok enostavno, se ne bi pritoževala Men take vizije nč ne pomagajo, ker mi podzavest takoj reče: aha, to je pa spet znanstvena fantastika Moj dragi je štorast ko.. ko, ja kaj jaz vem kdo ali kaj je tok štorasto, kot je moj dragi, k mu daš v naročje otroka Bolj ko sem mu govorila kolk je on en QL fotr in kolk ga ma tamala rada, bl je on ratval trd (khm... mislim lesen, no... štorast - da nau pomote ) Mah, ja, taki so pač biki Vse zgoraj našteto je t.i. "žensko delo" in se ga ne bojo prtaknil, pa da je ne vem kaj Bom pa vseeno probala ujet mal morja, če mi bo ratal. Lep dan ti želim Lia in tud zate vztrajnost je zagotovilo za uspeh...sploh pri bikih, ki so kot diesel mašine počasi pa vtrajno, boš vidla da uspeh ne bo izostal...sej vadita šele nekaj mesecev....leta bodo prinesla rezultate Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 vztrajnost je zagotovilo za uspeh...sploh pri bikih, ki so kot diesel mašine počasi pa vtrajno, boš vidla da uspeh ne bo izostal...sej vadita šele nekaj mesecev....leta bodo prinesla rezultate Ja lia, ampak jest sm dvojček!!!! In pr men vztrajnost nima kej iskat . No ja, včas me popade huda trma - sej to je tud dobr, ane? P.S. Vseen hvala za spodbudo Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Ja lia, ampak jest sm dvojček!!!! In pr men vztrajnost nima kej iskat . No ja, včas me popade huda trma - sej to je tud dobr, ane? P.S. Vseen hvala za spodbudo Si se pa dolg matrala, da si ga osvojila, a? Jst sm se z enim bikom dobivala, k je blo ful pa totalno ustvarjena sva zgledala drug za druzga, pol pa kr naenkrat -10 stopinj C! Nč jasn blo....no, sej zdej sva vseen kolega. Ampak pogrešam najine čajčke pa kino, k sva se tok presmejala...res sm uživala v njegovi družbi. Ful inteligenten. Lohk sva po 4 ure čvekala...jah, nimaš kej, ljubezni se en da izsilit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Si se pa dolg matrala, da si ga osvojila, a? Jst sm se z enim bikom dobivala, k je blo ful pa totalno ustvarjena sva zgledala drug za druzga, pol pa kr naenkrat -10 stopinj C! Nč jasn blo....no, sej zdej sva vseen kolega. Ampak pogrešam najine čajčke pa kino, k sva se tok presmejala...res sm uživala v njegovi družbi. Ful inteligenten. Lohk sva po 4 ure čvekala...jah, nimaš kej, ljubezni se en da izsilit. Pikica, jest se nism čist nč matrala... oz. sm se, ja, maš prov. Matrala sem se ful, da bi se ga otresla . Ta prvič, k sm ga vidla mi je šel blazno na živce (še noben človk mi ni bil prej tolk antipatičn kot on ) In je bil on fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vztrajen in tečen in pol sem enkrat rekla, dobr je, dost te mam, grem s tabo ven, sam mir mi dej. In tko se je vse skupi začelo. Pol sm ga pa tolk navdušla, da je še bolj rinil za mano in spet se ga nism mogla otrest. Pa sm rekla, da ga bom mal sprobala, kolk lahko prenese - je bil trmast k vol (no mislm, bik ) in evo, sm padala . Sej bikci so čist fajn , sam učas bi jim pa vsem po vrsti najraj vrat zavila trmam trmastim!!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Pikica, jest se nism čist nč matrala... oz. sm se, ja, maš prov. Matrala sem se ful, da bi se ga otresla . Ta prvič, k sm ga vidla mi je šel blazno na živce (še noben človk mi ni bil prej tolk antipatičn kot on ) In je bil on fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vztrajen in tečen in pol sem enkrat rekla, dobr je, dost te mam, grem s tabo ven, sam mir mi dej. In tko se je vse skupi začelo. Pol sm ga pa tolk navdušla, da je še bolj rinil za mano in spet se ga nism mogla otrest. Pa sm rekla, da ga bom mal sprobala, kolk lahko prenese - je bil trmast k vol (no mislm, bik ) in evo, sm padala . Sej bikci so čist fajn , sam učas bi jim pa vsem po vrsti najraj vrat zavila trmam trmastim!!!! Mam isto zgodbo z bikom! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Mam isto zgodbo z bikom! Evo, pa sva 2 reveža, k sva nasedla/nasedli na bikove fore Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Evo, pa sva 2 reveža, k sva nasedla/nasedli na bikove fore Ja, jz sm nasedla k Titanik!!! :xx!: a je bil tvoj tud 22.4.? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Bigm je znal pisat fajn stvari...... Kam zgubu? Mašinca? Sherezada? Tamara? S.Vila? Umetnica? Tina? Ribica Katja? Device tud že dolg (nbene) nism vidu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Meni pa te dni, ko visim tu, manjka Mushi...Uuuu ja...pa Devica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 pogrešm familijo, dom in mačka. vedno bom imela domotožje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Meni manjka Mushi... Res, ki te je tota "gajstna" bejba ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Ja, jz sm nasedla k Titanik!!! :xx!: a je bil tvoj tud 22.4.? A-a, ne, moj je majski (13. 5.) - jest mam kr ta najbolj hudo varianto, pomojem (jah, bo že držal, da je v men tud mal norca, ki ljubi andrenalinske zadeve ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Moj je bil tud 13.5! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Moj je bil tud 13.5! Kakšno bedasto naključje! Da človk kr težko verjame, da je naključje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Mhm...prva črka imena pa je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Mhm...prva črka imena pa je? Kadar sm besna, lako za vsako črko v abecedi najdem neki, s čimer ga lahko poimenujem (poredna EnglBengl ). Sicer je pa G... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Moj je bil tud 13.5! ....moja je tud bla 13.5. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Moje mesto in mojo prijateljico Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.