Larsy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 sva tok bizi da se kr ne ujameva... sej bo bolš... če ne prej, pa za un vikend Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja sej bo hit kle grem u poslo da nam spanca pogrešala... morm še neki prebrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 cosma, tinka, majica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 tinaaaalllllllll bejbi sej vem v službi si Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ribica Katja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pa žaže več niks ni....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 tinaaaalllllllll bejbi sej vem v službi si a lejga silčija... me je pogrešu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 TATJAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAAAAAAAAAAAA KJEEEEEEE SIIIIIII???? Ura je 19!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ke pa je bejbi??? tinal ke siiii?? prit, js te pogrešam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ewo mene Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 o pa res, evo tebe, se ze ene pol ure zgovrajam po MSN-ju Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 o pa res, evo tebe, se ze ene pol ure zgovrajam po MSN-ju A z mano? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ne s tinal, pol pa nevem a si to ti al je ona Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 TATJAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAAAAAAAAAAAA KJEEEEEEE SIIIIIII???? Ura je 19!!!! TATJANA NI SE TI TREBA ISKAT, sm te ze najdla! Takoj ko si pozvonila! Pridna .... lepo vozi! ... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kuku, kje si...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kuku, kje si...... kuku, tu.... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Lej jo Sm že mislo tiralico razpisat...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 OJla vidva p®ticka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Tvoja mama je prtiček....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 p(r )ticka sem mislil hihihi sem vaju kr mal pogresal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 bo treba na Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MUC MUC a si skregan? Ze 2 minute mi nis udguvoru! MUC MUC Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ha hah hahah a je kdo PRTICKE zberou k je biu majhen!?? hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaajst sm jih. a si lahk misls!! free-ja kako prticke zbiraaaaaaaaaaaa AHAHAHAHAHAHAHHAAAA neverjetno no. ampak sm biu pa res se majhen pa vsi tisti dizajni pa tko... -------Tvoja mama je prtiček....... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ha hah hahah a je kdo PRTICKE zberou k je biu majhen!?? hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa-------jest Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 he he a si jih mela velik? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.