cashy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 da bi ti osvajala, ali, da bi kdo osvajal tebe ? hmm, punce, kako ste lahko tako razočarane? Meni se zdi, da so sami dobri ljudje na svetu ...če sklepam po sebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ..pogresam poletje pa vonj po Coppertonu.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 maaaaaaačonaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 da bi ti osvajala, ali, da bi kdo osvajal tebe ? hmm, punce, kako ste lahko tako razočarane? Meni se zdi, da so sami dobri ljudje na svetu ...če sklepam po sebi Ja niso vsi tok prjazni kt ti Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 da bi ti osvajala, ali, da bi kdo osvajal tebe ? Bl, da bi bla jst. Pa sej sm. Sam kaj pa vem. Nimam nobenih čustev v sebi, tko nekak sm prazna, brezvoljna. Pa bi rada bla vsa vesela, z žarečimi lički, v veselem pričakovanju kakega msg-a, klica... pa po eni strani itak nočem tega...sam, na trenutke pogrešam te občutke. Smotka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 hihi sva že dva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 hihi sva že dva ne, trije smo Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ne, trije smo No, kul, pol lohk pa klub ustanovimo. Jst bom predsednica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No, kul, pol lohk pa klub ustanovimo. Jst bom predsednica. A že spet? Pa že pr prejšenmu si ti predsednica... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 A že spet? Pa že pr prejšenmu si ti predsednica... A jst kej ne vem? Ker klub pa je to? Klub nakladačev, morebiti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 A jst kej ne vem? Ker klub pa je to? Klub nakladačev, morebiti? Ah... si me enkrat že sprašvala, če čva klub tistih, k ne znajo rečt ne ustanovt... Viš, kok hitr pozablaš, k maš preveč funkcij na kupu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ah... si me enkrat že sprašvala, če čva klub tistih, k ne znajo rečt ne ustanovt... Viš, kok hitr pozablaš, k maš preveč funkcij na kupu Ups. Bom se pobolšala. Letim zdej na radio. Pridna bod, bejba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..Pika...pa v klubu dvojckov si tudi v upravi... tm tut zanemarjas dolznosti...ze na zadnjih 2 sestankih si manjkala... kaj se to pravi?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..Pika...pa v klubu dvojckov si tudi v upravi... tm tut zanemarjas dolznosti...ze na zadnjih 2 sestankih si manjkala... kaj se to pravi?? Hihi...a sploh veš, zakaj te mamo v našem klubu? K nujno rabmo čistilko. Jst si to lohk prvoščm. Še vedno neki pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..pogresam poletje pa vonj po Coppertonu.. kokos!!!!!! maaaaaaačonaaaaaa vsaj nekdo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 pogrešam Kapico Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Mene pa nubedn ne pogreša Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Mene pa nubedn ne pogreša hihi. Sej si skos kle. Kako nej te pol pogrešam, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 hihi. Sej si skos kle. Kako nej te pol pogrešam, no? Komot. Tiste 2 minute, k sm tih, bi že lahko en reku: kje pa je EnglBengl? že dolg ni nič povedala Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Komot. Tiste 2 minute, k sm tih, bi že lahko en reku: kje pa je EnglBengl? že dolg ni nič povedala Kje mi pa znese še to napisat...že tko po enih 5-ih temah skačem, ko zmešana. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 skakanje ti glih ne bo škodlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kje mi pa znese še to napisat...že tko po enih 5-ih temah skačem, ko zmešana. :xx!:No sej pravm: NUBEDN ME NE POGREŠAAAAAAAAAAAA Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 skakanje ti glih ne bo škodlo Hm, le po komu si to idejo pobral? Zgleda, da se bacili širijo iz sosednjih prostorov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ne ne ne ne ne ne! z mojga zelnika ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Nč čudnga, geni so isti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.