EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 poroka bo A boš mel torto? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 A boš mel torto? kar boš želela lubica, to bova imela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kar boš želela lubica, to bova imela čak, čak... sam ma,l opa, eha boy...! To je blo pa skor kot proposal! (sam da je blo brez proposal) Jest sm pa hotla sam vedet, če boš mene tud povabu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 čak, čak... sam ma,l opa, eha boy...! To je blo pa skor kot proposal! (sam da je blo brez proposal) Jest sm pa hotla sam vedet, če boš mene tud povabu hahaha.. yeah right Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 hahaha.. yeah right ja, res no Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja, res no ja pol se pa nam uženu, če nauš ti moja nevesta bla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja pol se pa nam uženu, če nauš ti moja nevesta bla Bom bla no, če me boš zaprosu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 joj EnglBengl zgleda da ni za poroko EDIT: al pa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pogrešam LEJKO... Mi je ušla v Kranjsko..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Bom bla no, če me boš zaprosu veš da bom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 veš da bom Bomo vidl... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Bomo vidl... so rekl ta slepi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 so rekl ta slepi ja, ja, se že vn vlečeš... (a je tok grozn, al kaj?) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja, ja, se že vn vlečeš... (a je tok grozn, al kaj?) a-a sploh ne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a-a sploh ne Če ni, me pa res zanima, zakaj se vsi tipi tok izogibate porokam!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Če ni, me pa res zanima, zakaj se vsi tipi tok izogibate porokam!!! nevem.. res ne, zakaj se izogibajo.. verjetno se bojijo al pa ne ljubijo dovolj... to je velik korak, stopit v zakonski stan... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 majhen korak za človeštvo ena pogodba več za človeka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 majhen korak za človeštvo ena pogodba več za človeka hehe, Lia Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 hehe, Lia Ja, Lia je človek z veliko humorja o človeških resnicah... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 poroka je za impotentne, za ostale je pa prosta zveza s komerkoli jim paše Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 poroka je za impotentne, za ostale je pa prosta zveza s komerkoli jim paše whatever... če ti tko rečeš, Cashy Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 whatever... če ti tko rečeš, Cashy ja Cashy je izkušen stari maček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 whatever... če ti tko rečeš, Cashy hehe, tole se pa sliš, kot, da bi me rada mal pometla pod predpražnik, kot kakega slaboumnega Kekca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 hehe, tole se pa sliš, kot, da bi me rada mal pometla pod predpražnik, kot kakega slaboumnega Kekca to pa ni res Cashy, Engl Bengl je preveč dušca, da bi koga rada pometla pod predpražnik Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Lunin.net en let nazaj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.