seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 seal in EnglBengl, vajini dialogi so pa tud povsod. A ne morta it v Dnevne čvekarije al kaj? sorry no, ka pa če bi ti najine dialoge spregledala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ne morem ja pol se pa muč z gledanjem oz. branjem.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 hehe, tole se pa sliš, kot, da bi me rada mal pometla pod predpražnik, kot kakega slaboumnega Kekca A jest?!? Nikol!!! Sploh nism mela nč podobnga v mislih no... Ti si že fejst poba, Cashy to pa ni res Cashy, Engl Bengl je preveč dušca, da bi koga rada pometla pod predpražnik Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo, luuuuubiiiiiiiiiiiii Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Lejkaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jz sem pa mislila da bo moj dragi k men prišel, pa ga ne bo dons.......... miss him......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Danes pa pogrešam: Bingo-Bongo, Svizca, Bikca 1975, pa Sealček je nekam zginu, Santosu pa tud nekaj dogaja.... , pa Michelle ni...... Kje mi hodite......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Danes pa pogrešam: Bingo-Bongo, Svizca, Bikca 1975, pa Sealček je nekam zginu, Santosu pa tud nekaj dogaja.... , pa Michelle ni...... Kje mi hodite......... Evo me, sem že tukaj...sem šel na en lep sprehod. Mi je rablo. Od tega trenutka naprej, ta tema zame ne obstaja več ! Ker mislim, da ne bom nikoli več nič pogrešal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Od tega trenutka naprej, ta tema zame ne obstaja več ! Ker mislim, da ne bom nikoli več nič pogrešal ! Helou Santi Nikoli ne reci nikoli......... zdaj govoriš tako, ker si prizadet Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Helou Santi Nikoli ne reci nikoli......... zdaj govoriš tako, ker si prizadet Nisem prizadet ! Saj v tem nisem nič pričakoval...le sanje so bile in te bodo tud ostale ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ...le sanje so bile in te bodo tud ostale ! ....in morda enkrat resničnost bodo postale........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ....in morda enkrat resničnost bodo postale........ Morda v drugem življenju...zdaj imam pomembnejše cilje, kot najprej spremenit ta svet (na boljše) ! Vseeno hvala Koki. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 kot najprej spremenit ta svet (na boljše) Vseeno hvala koki. Uf, težka naloga....... Vseeno, veliko uspeha ti želim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ah Santos pusti svet, svet se bo vrtel naprej.... Korakaj , korakaj le vedno naprejna dneve minule nikoli ne glej.... Najlepše te šele čaka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Uf, težka naloga....... Vseeno, veliko uspeha ti želim..... Morda težka...kljub temu verjamem, da se da vsaj malček, če ne več !Kljub temu bo odmevalo po vsej Zemlji...to absolutno ! ah Santos pusti svet, svet se bo vrtel naprej.... Korakaj , korakaj le vedno naprejna dneve minule nikoli ne glej.... Najlepše te šele čaka To absolutno, da me še čaka tisto lepše...ponavljam, ko bom nekaj naredil za naš Svet in za otroke, ki tega nimajo (Nasmeh na obrazu) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 EnglBengl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Danes pa pogrešam: Bingo-Bongo, Svizca, Bikca 1975, pa Sealček je nekam zginu, Santosu pa tud nekaj dogaja.... , pa Michelle ni...... Kje mi hodite......... Pa ne, da sem bil pogrešan P.S.: Pišem diplomo, zato bo treba manj interneta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 SPANJE POGRESAM TE PRIDI BOVA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 P.S.: Pišem diplomo.....ce je tisto v nicknejmu letnca tvojga rojstva, pol je pa res ze skrajni cas za to... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Pogresam Tinol pa Lejko....... Pa mojga bratca..... Pa mojga Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Pogresam Tinol pa Lejko....... Pa mojga bratca..... Pa mojga Tuki sm! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 js pa pogresam moje doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Jest pa Seala pogrešam, k me on tud pogreša Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 evo prkamadona.......ki je MUSHI............... pa primavera vsaj en mejčkn pomah bi lohk poslale babe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Jest pa Seala pogrešam, k me on tud pogreša a sam zato k te js tud??? hmmmmmm ženske Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Lejkaaaaaaaaa Pogresam Tinol pa Lejko....... Pa mojga bratca..... Pa mojga Evo me, sem si mal frej uzela or računalnika. Jst vaju tud pogrešam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.