BINGA-BONGA 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Me ni blo več kt 1 uro! Pa me nuben ni isku! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Joooooooooj, morm jet, una zja! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 aiwa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 resnico Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 a sam zato k te js tud??? hmmmmmm ženske Lubi... sej veš kaj mislm no Pa ne zavijat, k si boš uč staknu resnico Ja, resnico... pa čeprav največkrat boli... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Lubi... sej veš kaj mislm no Pa ne zavijat, k si boš uč staknu ne skrb, nam uča staknu a pol tko misliš ja lepo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ne skrb, nam uča staknu a pol tko misliš ja lepo Haaa ??? Kuko mislm? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 EnglBengl kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 EnglBengl kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? Klele se grem sam preoblečt, pa pridem nazaj, prov? Pa pazi na uč, spet ti nekam zavijajo Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ja, resnico... pa čeprav največkrat boli... vazn da zvem resnico..... pol pa ni vazn kaka je.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Klele se grem sam preoblečt, pa pridem nazaj, prov? Pa pazi na uč, spet ti nekam zavijajo u kaj si se pa preoblekla? ahhhh, spet si mi uhla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Kako pogrešam lonček za kavo , ki poje ko piješ iz njega . Je kr zginu , pa res lepo je pel. Jutri grem na lov , dobila ga bom nazaj! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 u kaj si se pa preoblekla? ahhhh, spet si mi uhla v neki udobnga in toplga... Pr ns temu rečemo trenirka No, kje si pa zdej ti? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 v neki udobnga in toplga... Pr ns temu rečemo trenirka No, kje si pa zdej ti? hmmmmmmm... to pa zna bit sexy evo me, tuki sm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 hmmmmmmm... to pa zna bit sexy evo me, tuki sm Kaj, a bejba v trenirki je seksi? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Kaj, a bejba v trenirki je seksi? meni osebno je, če je tista ta sexy trenirka relativno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 meni osebno je, če je tista ta sexy trenirka relativno Ja, če je tko, pol pa razumem ja No, jest se nism preoblekla v ta sexi trenirko Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ja, če je tko, pol pa razumem ja No, jest se nism preoblekla v ta sexi trenirko jah, pol pa nč pa dobr, važn da je udobno pa da ne žul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 jah, pol pa nč pa dobr, važn da je udobno pa da ne žul Ja žul pa res ne Provzaprov mi je prevelka... Bi lahko še kerga zravn vzela Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa A dej, dej, včer s pa men govoru, kok me pogrešaš. Poba, mislm, da ti nben ne verjame. Mačona, dej se zmen z njim, da bo dal mir, k če ne ga bo en okol kepe kmal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 A dej, dej, včer s pa men govoru, kok me pogrešaš. Poba, mislm, da ti nben ne verjame. Mačona, dej se zmen z njim, da bo dal mir, k če ne ga bo en okol kepe kmal. maaaaaaaačooonaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Daveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Zakaj me ne maraš? Kako si lahko vrgel stran vsa ta leta, ki sem ti jih dala, poleg mojega cveta, ki si ga tako hitro utrgal? Ne počni mi tega, ker jaz ne zmorem več. Štrik sem že nabavla, samo še stol rabim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 stay forever and ever you will always be my maaaaaaaačooonaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.