Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Mačona ribica Katja No, pa nekaj dedov....npr. Aquarius, bigm, nimbus....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Mick Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Ojla prlečka Lepo, da se javiš, ko te kdo pogreša..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 saj nisem mogla verjeti, ko sem vidla, da me pogrešaš. sem mislila, da so že vsi pozabili name. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Mah, tam en model te v vsaki temi omenja...... Si smotka strelčevska, pa me je mal zanimal, če še dihaš, pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Jst pa Tinol, pa Liu, pa Aiwico pogrešam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Kje sm? Se iscm! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 saj nisem mogla verjeti, ko sem vidla, da me pogrešaš. sem mislila, da so že vsi pozabili name. dej mal utišej tvojga Dave-ta, posot ga je dost, revež se mi smili Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Apolonijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Apolonijo nje pa res ni blo dolg videt upam, da uživa kjerkoli že... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 nje pa res ni blo dolg videt upam, da uživa kjerkoli že... službo je zamenjala pa se ne spomni na nas pozdravček tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 TANARTABOL SEM POGREŠAL MIIIIISSSSS PIGGY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Joj, kok lepo!Jz pa tebe prov nč, ker tipov, k po forumih dajejo slike svojega mejhnega tiča, ne porajtam. Se mi pa smiliš. Kok centi je to? 5? Revčk si. A so te spustil iz psihiatrične klinike za kak dan, da vidjo, kako funkcioniraš med normalnimi ljudmi? Mislm, da boš šel po hitrem postopku nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 OOOOOOO MISS PIGGY YOU'RE SO BEAUTIFULL STVOR! P.S. TISTO NI MOJ TIČEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 OOOOOOO MISS PIGGY YOU'RE SO BEAUTIFULL STVOR! P.S. TISTO NI MOJ TIČEK Dej, če se že greš angleščino, vsaj prov napiš! Samo en L je v besedi beautiful. Bedak neizobražen. Pa sprijazni se, če imaš mejhnega tiča in ga kažeš po forumu, vsaj priznej, da je tvoj. Mati narava se je pač kruto poigrala s teboj, na vsak možen način, in prej, ko se boš sprijaznil s tem, bolš bo zate. P. S. Od kdaj me pa nimaš več na ignore? Sem globoko počaščena. Sm vedla, da sm ti všeč. P. P. S: Pa še to: Raj sm Miss Piggy, kot pa tip z najmanjšim tičem na svetu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Pogrešam mojga otroka, mojga cukrčka...... moooojjjjj Cliooooo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 stay forever and ever you will always be my maaaaaaaačooonaaa DEBIL Ahh pogrešam normalne ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ahh pogrešam normalne ljudi.Welcome to the club Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 normalne ljudi?? dolgčas pogrešam velik denarja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Mushi, Primavero... Ribica se je iz neznanih razlogov poslovila ocitno, Soncna pa tud nekak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Misoni Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Dej, če se že greš angleščino, vsaj prov napiš! Samo en L je v besedi beautiful. Bedak neizobražen. Pa sprijazni se, če imaš mejhnega tiča in ga kažeš po forumu, vsaj priznej, da je tvoj. Mati narava se je pač kruto poigrala s teboj, na vsak možen način, in prej, ko se boš sprijaznil s tem, bolš bo zate. P. S. Od kdaj me pa nimaš več na ignore? Sem globoko počaščena. Sm vedla, da sm ti všeč. P. P. S: Pa še to: Raj sm Miss Piggy, kot pa tip z najmanjšim tičem na svetu! no provokacija je uspela in dokazala si, da si zelo primitivno žensko bitje! Pametna ženska se ne bi spuščala na tako nizek nivo, kot si se ti miss piggy in vmešavala neke tiče, ki so pobrani s spleta, tvoja slikica je pa še vedno tvoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 MIR!!! Pogrešam MIR! Sam 5 minut MIRUUUUUUUUU!!! ... smrk smrk... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.