banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 eno osebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 borism Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 A je kdo reku mushi? Jst tud pogrešam LN. Pa kr drugač je vse! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 pogrešam mal več časa... da bi lahk še kej več nardila in se večkrat dobr naspala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 o, mushi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Marsa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 pogrešam ga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Mushi Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pogrešala vas bom in čvekarije, zdaj ko bom en teden bolj malo na internetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Danes videla Leona , sem ga že pogrešala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 mene pa zanima kam je zginil akhut upam, da je vse ok z njim Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 MaaaAAAaaaAAAA č ČČ čč ČČ čč ČČ čč oooOOOOOoooooo N aaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 mojga fulll full ga pogresam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 trenutno.....prijatla s katerim bi se lahko pogovarja in ki bi si lahko vzel čas zame Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Pogrešam svojga bumbarčka za umret! Pa pogrešam več energije (aiwa a jo greva skup iskat, za taprvi šank v lonc kuhanga vina ) al pa vsaj več "privat" časa ...posledično s tem mir za najine kratke izlete in vikendaške "dopuste" ...bemti pritisk in čir na želodcu, rabm hranco za dušco Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 MAČONA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pogresam GA,fejst fejst fejst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Vas bom pogrešal vse, od prvega do zadnjega !Vedno v mojem srcu !Srečno in Veselo v novem letu 2006. Adijo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Vas bom pogrešal vse, od prvega do zadnjega !Vedno v mojem srcu !Srečno in Veselo v novem letu 2006. Adijo o lejga lepo se imej čez praznike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pogrešam Tinko! Mi ne bi škodu kakšen nasvet o strelcih... Tinka, kje si? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tinol, pa lejko pa ........ Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 bratec!! mama&foter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 lidijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 aiwek pogrešam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jaz pa AAAAAAAMIS Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.