seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pogrešam sposobne ljudi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Pogrešam iskrice sreče, v očeh mimoidočih,pogrešam preprostost, razumevanje,sprejemanje drugačnosti,pogrešam ČLOVEKA! By-L.noč vsem... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Pogrešam iskrice sreče, v očeh mimoidočih,pogrešam preprostost, razumevanje,sprejemanje drugačnosti,pogrešam ČLOVEKA! By-L.noč vsem... dobra ampak če v globalu pogledaš, je folk čist zmešan(to je dejstvo) (pa ne v klubu global, da nau kaka debilna kurja pamet pomislila na to) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ja seal predvsem tisti , ki bi mogl biti njabolj cool L.P. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ja seal predvsem tisti , ki bi mogl biti njabolj cool L.P. res je, ampak življenje je prekratko, da bi se ukvarjal z njimi... L.P. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 js sm tle...sam sem na dopustu ta teden.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A M I S aja. jest pa sm ti poezijico napisala, pejt vidt: misli - Bingine poezije, pejt! POKORA! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ne ti men pokora.... .....firbčna sem pa vseeno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Aja, na zdej pa se je uzal'la! A ni fajn bit DENISKA POKORA? No pa ti men rec, men je pa usec! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...če bi se mene tako hitro užalilo, bi bla pa kriza.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pa pogrešam več energije (aiwa a jo greva skup iskat, za taprvi šank v lonc kuhanga vina ) al pa vsaj več "privat" časa ...posledično s tem mir za najine kratke izlete in vikendaške "dopuste" ooo bejboslava jaaa pejvaaaaaaaa aiwek pogrešam aiwek tuki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pogrešam, da me kdo pogreša Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pogrešam, da me kdo pogreša Zgleda, da bova spet nov klub ustanovile. Bejbi, fajn si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...pogresam makovko s prsutom... ..jo je fotr pojedu... pa k sm mel skrito uzadi... kako je najdu, pezde! :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...pogresam makovko s prsutom... ..jo je fotr pojedu... pa k sm mel skrito uzadi... kako je najdu, pezde! :xx!:Ej, jst mam to oboje doma. Šleka pac...pa ne bi tega jedla. :xx!: Makovko že, pršut pa zarad mene...visi gor na podstrehi...mim se prpel, pa dobiš en kos za damu. Makovke pa ne dam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Zgleda, da bova spet nov klub ustanovile. Bejbi, fajn si. Itak, piki. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Itak, piki. js sm te pogrešal, sam nism napisu, ke je preveč osladno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 js sm te pogrešal, sam nism napisu, ke je preveč osladno Pa je tko lepo prebrat, da še kdo misl name in me pogreša Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 notranji mir, nekoga ki bi me objel in mi rekel, da bo se vse dobro..... in nekoga s katerim se mi ne bi bilo potrebno pogovarjati, samo sedel bi zraven mene..... Kake pobozne zelje mam jest Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ja sam te pobožne želje so ponavad najtežje uresničljive. upam, da ga kmal najdeš. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 on že ve... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 da bi ti osvajala, ali, da bi kdo osvajal tebe ? hmm, punce, kako ste lahko tako razočarane? Meni se zdi, da so sami dobri ljudje na svetu ...če sklepam po sebi pogrešam eno prijateljico Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Pogrešam moj avto ! Upam, da ga bodo hitro popravli !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Pogrešam moj avto ! Upam, da ga bodo hitro popravli !! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.