Skoči na vsebino

Pogrešani

Pujsita

Recommended Posts

Pogrešam iskrice sreče, v očeh mimoidočih,

pogrešam preprostost, razumevanje,

sprejemanje drugačnosti,

pogrešam ČLOVEKA!

By-L.noč vsem...

dobra :palec: ampak če v globalu pogledaš, je folk čist zmešan(to je dejstvo) x:Dx x:o)x (pa ne v klubu global, da nau kaka debilna kurja pamet pomislila na to) x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Pa pogrešam več energije (aiwa a jo greva skup iskat, za taprvi šank v lonc kuhanga vina x;)x) al pa vsaj več "privat" časa xrolleyesx ...posledično s tem mir za najine kratke izlete in vikendaške "dopuste" :C:

ooo bejboslava x:Dx jaaa pejvaaaaaaaa :palec:

aiwek pogrešam x:(x

aiwek tuki x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

• 2 weeks later...
...pogresam makovko s prsutom... :C: ..jo je fotr pojedu... pa k sm mel skrito uzadi... kako je najdu, pezde! :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...pogresam makovko s prsutom... :C: ..jo je fotr pojedu... pa k sm mel skrito uzadi... kako je najdu, pezde! :xx!:

Ej, jst mam to oboje doma. Šleka pac...pa ne bi tega jedla. :xx!: Makovko že, pršut pa zarad mene...visi gor na podstrehi...mim se prpel, pa dobiš en kos za damu. Makovke pa ne dam! :vragec: x:Dx

notranji mir, nekoga ki bi me objel in mi rekel, da bo se vse dobro..... in nekoga s katerim se mi ne bi bilo potrebno pogovarjati, samo sedel bi zraven mene.....

Kake pobozne zelje mam jest :sori:

Uspeh je drznim zagotovljen!

:palec:

da bi ti osvajala, ali, da bi kdo osvajal tebe ? xsrcx

hmm, punce, kako ste lahko tako razočarane? Meni se zdi, da so sami dobri ljudje na svetu x:Dx ...če sklepam po sebi x;)x x:o)x x:Ix

:palec: pogrešam eno prijateljico :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...