cashy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pogrešam Michelle, Aiwek, pa EnglBengl, pa ribico Katjo, pa Mushi, pa... naj se javi, kogar sem pozabil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 spanjeeeeee Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 notranji mir... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 spomnila na hiško. pogrešam jo, pa rotvajlerja tudi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 eno tečno tečko tečkasto Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 EnglBengl pa BINGOBINGO Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pogrešam bika, ki je nekoč bil.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pogrešam bika, ki je nekoč bil.... http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_25.gif tinal, a se ti vredu pocutis?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_1.gif tinal, a se ti vredu pocutis?!...... :xx!: mislm da ne... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...... :xx!: mislm da ne... ja definitivno mislm da se ne pocutis vredu, a ti pridem kak cajcek skuhat Ajoj..... kriza, kaj me se vse caka, ce bo tkole :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ja definitivno mislm da se ne pocutis vredu, a ti pridem kak cajcek skuhat Ajoj..... kriza, kaj me se vse caka, ce bo tkole :xx!:Več kwa!! če se za vsako figo spokaš na korošk, mi pa lahk tud za en čajček prletiš v LJ! Pa zgleda da ga res rabm AMPAK UNGA PRNES, K ZBRIŠE SPOMIN!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_2.gif Sej kot kaze se ne bom vec, ceprou bom konc mesca se 1x sla... na gradove Kralja Matjaza..... mal pogledat Aja tazga caja pa jest nimam, ce pa ves da obstaja, bi se pa za eno salco priporocala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_2.gif Sej kot kaze se ne bom vec, ceprou bom konc mesca se 1x sla... na gradove Kralja Matjaza..... mal pogledat Aja tazga caja pa jets nimam, ce pa ves da obstaja, bi se pa za eno salco priporocala Mogoče ga ma pa Lejka! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Mogoče ga ma pa Lejka! upam, dej jo je treba prasat Mogoce ga ma pa kdo od lunatikov Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pogrešam svoj duh Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a je kdo kej vidu cigancico?? lušna punca s primorkse Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jest pa pogresam ure brez bolecin v zelodcu :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Sam, tok, da se oglasim, da naute misnli, da mi je cegu na glavo padu al pa kej podobnga... Jest sm kle, ucim se k budala (izpitno obdobje), pogresam vas ful vse in si zelim vec casa... Pozdravcek Sealcku in Casheyu in vsem ostalim Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no ok. sam, da ti ni cegu na glavo padu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 objem in poljub nekega zaspanca Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Stankaa pa njeni ribji spevi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Mysti Res. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Stankaa pa njeni ribji spevi ja, ja. jaz sem tudi dostikrat pomislila nanjo x!x ona je *kriva*, da sem gor STANKA, KJE SI no, no, vidim, da je bila gor 5. januarja letos. tako, da .....je tu med nami, samo bolj tiho. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 rotvajlerja... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ...eno posebno dušico Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.